Oroszlán

Elég könnyen kialakulhat benned a harag, és 2023. május 21-én rájössz, hogy ez a haragod már nagyon-nagyon régóta tart, és a Nap-Plútó tranzitja alatt azt szeretnéd, ha a párod tudná, hogy még mindig „így és így” haragszol rá. Te tényleg nem vagy az a megbocsátó típus. Furcsa erőt merítesz abból, hogy úgy ragaszkodsz a nehezteléshez, mintha az boldoggá tenne téged.

Mégis, bármennyire is próbálod meggyőzni magad arról, hogy virágzol, titokban égsz, mert még mindig nincs időd arra, hogy elengedd ezt a dolgot. De … az elengedés azt jelentheti, hogy meg kell bocsátanod annak a személynek, akit bérmentve hagysz élni a fejedben, és ezt nem fogod megtenni. Tehát 2023. május 21-én, a Nap-Plútó trigonja alatt ismét a haragodat és a dühödet fogod vegzálni ezért az egy személyért és az úgynevezett vétkeiért. Talán holnap is?

Mérleg

A konfrontáció sosem volt a te világod, még akkor sem, ha elképesztő kommunikációs képességeidről vagy ismert, kedves Mérleg. Gondolatban már sok beszélgetést folytattál azzal a személlyel, aki ellen panaszkodsz, és ó, milyen hatalmas vagy … a fejedben. Mégsem mondasz soha semmit igazán, mert akkor ki kellene nyitnod a szádat, és ki kellene adnod az érzéseidet, és ha ezt megtennéd, sebezhetőnek mutatnád magad.

A Nap-Plútó trigon alatt kísértésbe esel, hogy felszabadítsd magad, és szembeszállj azzal a személlyel, akinek akkora hatalma van feletted, hogy elnémított. Nem szívesen gondolsz erre így, de valamilyen mély szinten tudod, hogy minden hatalmadat átadtad ennek a személynek, hogy fenntarthasd a haragot és a neheztelést. Mit nyersz ebből, kedves Mérleg? A mai nap lehetővé teszi, hogy alaposan elgondolkodj ezen a témán.

Skorpió

Ó, sok mindenre van panaszod, de van egy probléma, amit soha nem sikerült megoldanod, és 2023. május 21-én, a Nap-Plútó tranzitja alatt egyenesen oda akarsz menni ahhoz a személyhez, aki felelős az említett problémáért, és fel akarod olvasni neki a felkelés szövegét. Nem fogsz tudni nyugodtan ülni, amíg ki nem mondod magadból a dolgot, kedves Skorpió. A gond csak az, hogy az illető szellemeskedett veled, és lehetetlenné tette, hogy elérd őt, így a haragoddal és az elfojtott érzéseiddel együtt a sarkadra állsz.

A mai nap egyszerűen azért hoz neked frusztrációt, mert te vagy az, aki nem tud elengedni. Ha tudnád, nem lenne probléma, de nem látod, hogyan lehetséges ez, és szükséged van arra, hogy a befejezésed egy bizonyos módon nézzen ki és hangozzon. Mivel a párod állandóan szabadságon van, más módot kell találnod arra, hogy levezesd a sérelmeidet… a mai nap sok mély sértődöttséget hoz ki belőled.

X