Neik lesz a legnehezebb a Január 7-i szombatjuk

Ikrek

Mivel ezen a napon önbizalomtól duzzadsz, úgy érzed, hogy több mint valószínű, hogy befolyásolni tudod a körülötted lévőket, egyszerűen azért, mert hiszel magadban, és ez egy igazán fantasztikus dolog, és több mint valószínű, hogy igaz is.

A Nap és a Merkúr konjugációja alatt azonban előfordulhat, hogy „túl soknak” tűnsz. Amiről azt hiszed, hogy befolyásos a megközelítésed, az ebben a tranzitban inkább kényszerítésnek tűnik, és a végén több kárt okozhatsz, mint hasznot, sajnos.

Az igazság az, hogy ma valójában csak az önbizalmad áll az utadba, ami talán furcsán hangzik, de ez az igazság: hangosabb vagy, mint amilyen meggyőző.

Azt hiszed, hogy elbűvölöd a tömegeket, miközben valójában csak az ötleteidet nyomod le a torkukon. Az időzítés itt kulcsfontosságú. Ellenőrizned kell a tempódat és a diszkréciódat.

Oroszlán

Köztudott, hogy optimizmusoddal és lelkesedéseddel lázba hozod a tömeget, és a Nap Merkúrral való együttállásakor valószínűleg ezen a napon is valami hasonlót fogsz tenni. Mindig is jól tudtál bánni az emberekkel, de a trükkös tranzitok során előfordulhat, hogy többet harapsz le, mint amennyit meg tudsz rágni.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz szeptember 22-én, pénteken

Ez azt jelenti, hogy amikor ma mondasz valamit, automatikusan azt hiszed, hogy mindenki meghallgat, egyetért veled, és kész a tettek mezejére lépni érted. Nem is veszed figyelembe, hogy az emberek még gondolkodnak rajta; ráadásul nincs türelmed a tétovázókhoz.

Amikor felismered, hogy azok az emberek, akiket az imént próbáltál meggyőzni, nem olyan lelkesek, mint te, elkedvetlenedsz, de feleannyira sem, mint amikor rájössz, hogy nagyon kevesen hallgatták meg ténylegesen, amit mondtál. A mai nap hamis reményt és túl sok hitet hoz neked embertársaidban.

Nyilas

Amivel ma harcolni fogsz, kedves Nyilas, azok a régi hangok a fejedben; tudod, azok, amelyek azt mondják, hogy senkit sem érdekel, amit mondasz. Van egy ötleted, és valójában szükséged lenne annak a személynek a támogatására, akivel meg szeretnéd osztani ezt az ötletet.

Ezt már olvastad?
Őszi napéjegyenlőség Szeptemberben: Maradjatok nyugodtak

Az ötleted fantasztikus, és ha minden jól megy, tárt karokkal és rengeteg bókkal fogadnak majd. A Nap és a Merkúr együttállása azonban olyannyira megkérdőjelezi önmagadat, hogy szinte biztos vagy benne, hogy az ötletedet el fogják utasítani, pedig még senkinek sem beszéltél róla!

Kreatív „fenséges erő” vagy, de minden cseppnyi tehetségedhez kétszer annyi gátlás és vonakodás társul. Lehet, hogy nem minden nap érzed így, de a Nap és a Merkúr konjugációja alatt nem jutsz messzire, mert továbbra is megállítod magad, mielőtt még a célod közelébe érnél.

X