Kos

A csillagjegyedben lévő stelliummal a jövő hétre készülődve már tudod, hogy jelentős változásokon mész keresztül önmagadban és az életedben. Ez nem meglepő. De úgy tűnik, hogy legalább egy részed még mindig próbál ellenállni ennek.

Ez az, ami a legjobb neked, és ami felé már egy ideje tartasz. Még ha van is félelem, az nem jelenti azt, hogy meg tudod állítani. A Vízöntő utolsó fokának aktiválódásával a szociális szektorodban úgy tűnik, mintha arra készülnél, hogy megváltoztasd azt, aki körülötted van.

Legyen szó a barátaidról, a munkádról vagy akár arról a sportklubbról ahová jársz. Éppen most váltásokon mész keresztül az életedben, és minél inkább képes vagy elfogadni őket, minél pozitívabbnak érezheted őket – annál nagyobb hasznot fogsz húzni belőlük.

Vízöntő

Életedben egy rendkívül mély időszakon mész keresztül, amikor készen állsz arra, hogy megnyílj és befogadd mindazt, aminek a felépítésén dolgoztál. Ma azonban van egy beszélgetés, aminek meg kell történnie, hogy lehetővé tegye számotokra, hogy a végről a kezdetbe lépjetek.

Mivel a Nap és a Szaturnusz még mindig az utolsó fokon aktiválja az állatövi jegyedet, és a Jupiter a Kosban áll a Merkúrral együtt a Vízöntőben, arra irányítanak, hogy megnyílj és beszélj arról, amin keresztülmentél.

Az utad képes lesz segíteni másoknak, és olyan emberek is vannak az életedben, akiknek szükségük van arra, hogy reflektálj erre az élményre. Arról is szó lehet, hogy igazán megnyílsz azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnél az életedben a továbbiakban. Néha a megnyilvánulásnak azok a végső darabjai nem tudnak a helyükre kattanni, amíg nem beszélsz hozzájuk. Néha a megnyilvánulásnak azok a végső darabjai nem tudnak a helyükre kattanni, amíg nem beszélsz hozzájuk.

Bak

A Hold ma egész nap a Bakban tartózkodik, mivel átlépi azt az utolsó fokú portált, amelyet a Plútó jelenleg elfoglal. Ez számotokra az átalakulási folyamatotokat illusztrálja.

Van valami, amin 2008 óta keresztülhaladtok, ami most zárul le, és ami teljesen megváltoztatta az életeteket. Néha azok az időszakok, amikor a Plútó áthalad a csillagjegyeden, segíthetnek felszínre hozni azt, amivel nem foglalkozol, így tudsz.

Ennek az az előnye, hogy tudatosabbá válsz, és elkezdheted a gyógyulási folyamatot. Az alvilág urával is le kell menned a mélybe.

Mivel ez a fázis lezárul számodra, fontos tudnod, hogy nem kell életed végéig ebben a fázisban lenned. Mivel a Vízöntő és a Kos energiája az érték és az otthon körüli témákat aktiválja, lehet, hogy még néhány változásnak kell bekövetkeznie az életed ezen területén, mielőtt végre láthatod, hogy a túloldalon vagy.

X