Vízöntő

A Merkúr épp időben lép a csillagjegyedbe, hogy segítsen feldolgozni számos felismerést és leckét, amelyek felgöngyölítése már folyamatban van.

Olyan időszakba lépsz, amikor a gyógyulás néhány nagy darabkáját fogod összerakni, ami felszabadítja a teret az új fejlemények számára, amelyek elkezdenek összeállni az életedben.

A Szaturnusz arra készül, hogy elhagyja a csillagjegyedet a gyakran gyötrelmes évek után, ami azt jelenti, hogy bár még mindig lesznek kihívások, a könnyedség és az öröm fázisába lépsz. Sokkal inkább, mint amilyet az elmúlt évtizedben láthattál.

Ma a Merkúr belép a Vízöntő jegyébe, ami nemcsak abban fog segíteni, hogy átgondold a dolgokat, és meglásd azokat az összefüggéseket, amelyekről korábban lemaradtál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy lefolytasd azokat a beszélgetéseket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy több kapcsolatot teremts az életedben.

Az Uránusz és az Északi Csomópont most a Bikában tartózkodik, aminek a legjobb módokon kellene megváltoztatnia az otthoni életedet, a Merkúr Vízöntőbe való átlépése segít abban, hogy megbizonyosodj arról, hogy amit létrehozol, az a gyógyulásodat tükrözz, nem pedig a sebeidet.

6 jószívű csillagjegy, akiket a legtöbbet bántanak

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X