Mérleg

A mai holdváltás a Mérlegbe lépve lehetőséget ad arra, hogy az elfogadás mélyebb terébe lépj, beleértve mindazokat az áldásokat, amelyek most az életedbe költöznek. Sok mindenen mentél keresztül az elmúlt években.

Nem mintha egyedülálló lenne az ilyesmi, de az utad kihívást jelentett, egyszerűen azért, mert eltávolodtál néhány elavult rögtől és mintától a saját életedben. Most azonban ez a sok Kos-energia nagy és szép dolgokat jelent az életedben, különösen a romantikus ágazatodban.

Nyugodtan bízhatsz abban, hogy mindez a növekedés valahová pozitív irányba vezet, és hogy mindaz, ami most az életedbe érkezik, az meg is marad. Használd a mai energiát arra, hogy elmozdulj, hogy elengedd azt, amit nem tudsz irányítani, és megtanulj örülni mindannak, amid van.

Bak

Nagy hangsúlyt kap az otthonod és a családi életed, mivel több bolygó is a Kos jegyébe lép. A Halakban tartózkodó Vénusszal párosulva, amely beszélgetéseket gerjeszt, úgy tűnhet, hogy az életednek ez a területe állandóan figyelemért könyörög.

A mai nap energiája azonban a karrieredben bekövetkező fejlődésről és a korábbi munkád, valamint a befektetett erőfeszítéseid pozitív eredményeiről szól. A Szűzből a Mérlegbe lépő Hold kapcsolatot rajzol ki a szakmai életed és az ismeretlen területre való terjeszkedés között, ami arra utal, hogy utazás vagy egy új karrierlehetőség lehetséges.

A Plútóval a saját jegyedben, legalábbis még néhány hétig, itt az ideje, hogy valóban megpróbáld magadévá tenni azokat a leckéket, amelyeket az alvilág bolygója próbál megtanítani neked. Nem szabad elfelejtened, hogy a saját szükségleteidnek mindig az első helyen kell állniuk, és ez a titka annak, hogy egyensúlyban legyen az életed.

Rák

A mai váltás a romantika témáit hozza össze a családi és otthoni életeddel, ahogy a Hold a Mérlegbe lép és a Plútó a Bakban aktiválódik. Az utóbbi időben inkább az életedben való terjeszkedésre összpontosítottál, mint arra, hogy mindenkiről gondoskodj benne, ami fontos része volt a saját növekedésednek és utadnak, de ez nem jelenti azt, hogy egyensúlyban lettél volna.

Most, ahogy a mai nap energiáin keresztül haladsz, lehetőséged nyílik arra, hogy egy kis időt ott tölts, ahol a szíved van.

Ez egy lehetőség arra, hogy újra kapcsolatba lépj azokkal az emberekkel az életedben, akik remélhetőleg biztosítják azt a stabil alapot, ahonnan kiindulva felfedezheted az életet és fejlődhetsz. Már nem az a sorsod, hogy egyszerűen csak abszolváld az életed mindenki más számára, de ez nem jelenti azt, hogy ezek a kapcsolatok nem számítanak. A mai nap lehetőséget ad arra, hogy megtaláld az egyensúlyt ebben.

X