Kos

A március viszonylag nyugodt és kiegyensúlyozott időszak lesz a Kosok életében. Nem várhatóak nagyobb változások. Minden a tervek szerint fog menni, és a jegy női képviselői képesek lesznek elszámolni és tartalékot képezni a jövőre nézve.

A csillagjegy egyes képviselőit vonzza a filozófia és az élet értelméről való elmélkedés. A hónap közepe ideális időszak lesz azok számára, akik nagy vásárlásokat terveznek. Ha fáradt, próbálja meg visszanyerni az energiáját.

Bika

A bika hölgyek számára a március rendkívül termékeny és érdekes hónap lesz. Pozitív változások következnek be az élet szinte minden területén. Minden, amit márciusban tesznek, kiváló alap lesz a jövőbeli eredményekhez, bár ezt csak sokkal később fogja érezni.

A hónap első fele lesz a legkedvezőbb. A Bikák a megfelelő körökben megmutathatják szakmaiságukat és üzleti érzéküket. Még ebben az időszakban a csillagok egy titkos romantikus kapcsolatot ígérnek a jegy női képviselőinek, amely az inspiráció forrása lesz. A hónap második felében a Bikáknak óvatosabban kell bánniuk a pénzzel.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek

Márciusban a megnövekedett energiapotenciálnak köszönhetően az ikrek nők képesek lesznek megvalósítani álmaikat az üzleti életben. A jegy számos képviselőjének lehetősége lesz arra, hogy új projekteket próbáljon ki, és lelkesen vágjon bele a javasolt feladatokba.

De ne felejtse el a kompromisszumot: az egész világnak való ellenállási szeretete sok bajt okozhat. Vigyázzon, milyen szavakat használ a kommunikációban, nehogy megbántson valakit. A hónap vége kellemes romantikus kalandokat ígér a múltból ismert emberekkel.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X