Női horoszkóp a 2021 december 6. és 12. közötti hétre

Egy nő energiájának állandó feltöltődésre van szüksége. Asztrológiai szakértők elárulják, hogy az éjszakai fényjegyek hogyan hatnak ezen a héten minden csillagjegyű nőre, a szerencséjükre és a bioszférájukra.

Ezen a héten csak egy veszélyes nap lesz a legtöbb női csillagjegy számára – december 11-e. A Vénusz, a nők védőszentje, ezen a napon kedvezőtlen fényszögben áll a Plútóval. Próbáld meg használni a női kabaláidat, nemcsak a veszélyes napokon, hanem minden más napon is. Ez segít abban, hogy boldogabb legyél, és ne maradj le a sikerről.

Kos nő

A kívülről jövő negatív érzések negatívan befolyásolhatják a gyönyörű Kos nők energiáját. E jegy képviselőinek át kell gondolniuk az élethez való hozzáállásukat, különösen akkor, ha már régóta nem tudják megérteni, mit is akarnak az élettől. Ez a hét kiváló körülményeket biztosít a szerelemben és az ügyekben bekövetkező kedvező változásokhoz. Most változásra van szükség. Az univerzum segíteni fog megváltoztatni ezeknek a nőknek a karmikus forgatókönyvét, ha egyáltalán van ilyen.

Bika nő

Az ezzel a csillagjeggyel rendelkező nőknek meg kellene vizsgálniuk otthonaik átalakítását. Az asztrológusok szerint ez a tökéletes időszak arra, hogy háziállatokat fogadjanak be, és új növényekkel díszítsék az otthonukat, hogy vonzzák a női szerencsét. December közepén a Bika nők kellemes házimunkákba merülhetnek. Ezen a héten abszolút minden üzlet örömet fog okozni, ha a Bikák egyedül csinálják. Az asztrológusok azt is megjegyzik, hogy meg kell határozni a megfelelő prioritásokat.

Ikrek nő

Az asztrológusok szerint az Ikrek nőknek most azokat a célokat kell választaniuk, amelyek a leginkább érdeklik és izgatják őket. Mások véleménye nem játszhat különösebb szerepet, különösen nem a hétvégén. Ahhoz, hogy a dolgok előrehaladjanak, tanácsos megszabadulni azoktól a dolgoktól, amelyek akadályozzák a sikert, mint például a rossz szokások, a negatív hozzáállás és az aggodalmak. Az egyedülálló Ikrek nők megtalálhatják álmaik férfiját. A legfontosabb dolog – tanuld meg elemezni a karaktert szavak nélkül. Itt segít az Ikreknek a fülben lévő energia felmérésének módszere.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts