Női horoszkóp a 2022 február 14-től 20-ig tartó hétre

Kos nő

Egy Kos nőnek nagyon nehéz lehet kezelni az érzelmeit és fenntartani a jó hangulatot. A hirtelen érzelmi kiugrások elkerülése érdekében az asztrológusok egyszerűbb hozzáállást javasolnak. Ennek a jelnek a képviselői számára hasznosak lesznek a női talizmánok használata a helyes hozzáállás fenntartása érdekében. Most bölcs dolog az árral haladni, és nem törekedni az élet minden területe feletti teljes ellenőrzésre. A kedves Kosok jobban teszik, ha tartalékolják az erejüket, és dolgoznak az energiájukkal, gyakrabban koncentrálnak a jó dolgokra.

Bika nők

Minél több elvárásuk van ezeknek a nőknek, annál valószínűbb a csalódás lehetősége. Ahhoz, hogy megvédd magad, elég, ha megszabadulsz a felesleges elvárásoktól. Jobb, ha teljes mértékben a szerelmi szférára összpontosítasz. Hogy több szerencsét vonzz ezen a téren, használhatsz szerelmi megerősítéseket. A heti horoszkóp azt sugallja, hogy ne mondj le arról a segítségről, amit a körülötted lévő emberek nyújthatnak – különösen a hozzád legközelebb állók. Itt az ideje, hogy tágítsd a látókörödet, és dolgozz az önbecsüléseden.

Ezt már olvastad?
Szerelmi Horoszkóp Szerdára, Szeptember 28., Szerdára: Szenvedélyek és mély érzelmek

Ikrek nő

Ez a hét a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy valami újat tanuljunk. Az asztrológusok azt tanácsolják az Ikrek nőknek, hogy aktív tervekbe kezdjenek. Ez a tökéletes alkalom a cselekvésre. Ha bármilyen probléma merült fel a rokonaiddal, akkor azt ki tudod majd javítani. A különleges rituálék segítenek felgyorsítani a folyamatot. A Merkúr a Vízöntőben a diplomácia felé hajlik. Bármilyen erőfeszítés és minden túllépés kifizetődik. A szorgalom biztosan nem marad észrevétlen – a szerelemben és a munkában egyaránt.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek