Női horoszkóp a 2022 február 7. és 13. közötti hétre

Kos nő

A Kosok szerepelnek a legerősebb nők listáján csillagjegyek között. Ezen a héten még erősebbek és még sikeresebbek lesznek, mint korábban. A bolygók segítenek nekik megbirkózni változékony és kiszámíthatatlan hangulataikkal, fokozzák fizikai és szellemi aktivitásukat, de magukkal hozzák azt a vágyat is, hogy mindent irányítsunk. Az egyetlen dolog, amit az asztrológusok az ebben a jegyben élő nőknek tanácsolnak, hogy uralkodjanak az érzelmeiken. Nyugodtan kell venni a dolgokat, és nem szabad elfelejteni, hogy minden csak jobbra változik.

Bika nő

A Merkúr már néhány napja kilépett a retrográdból, de a bájos Bika nők csak most fogják érezni a teljes erejét. Itt az ideje, hogy aktívan részt vegyél a munkában és az üzleti életben. A pénzáramlás meditációval vonzhatod a pénzt. A szerelmi siker érdekében az asztrológusok azt tanácsolják ezeknek a nőknek, hogy csak önmaguk legyenek. Fontos, hogy e jegy képviselői egy kicsit bátrabban vállalkozzanak. Ez kedvező időszak arra, hogy alapvetően megváltoztasd az életedet, ha persze te magad is ezt akarod.

Ikrek nő

A fontos döntéseket nem lehet tovább halogatni, hiszen most van a legkedvezőbb időszak erre. Itt az ideje, hogy maximális erőfeszítéseket tegyél a feladatok megoldására, és próbálj meg nem lemaradni a szerencséről. Az éjszakai világítótestek segítenek a női Ikreknek új hobbit találni. A numerológiai tanácsok segítenek meghatározni a hobbit. Az események pörgése kissé összezavarhatja a szépséges Ikreket. Most fontos, hogy átgondoljuk mindazt, ami történt, és tervet készítsünk a közeljövőre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts