Kos nő

A Kos talán az egyetlen nő, aki megmenekül a Vénusz és a Merkúr negatív hatásaitól. Pontosabban egyszerűen csak csökkentik. Ezen a héten az asztrológusok azt javasolják a Kos nőknek, hogy még mindig legyenek egy kicsit kevésbé aktívak, és figyeljenek arra, hogy a gondolkodásukat pozitív irányba programozzák. Érdemes az egészségükre is odafigyelni, és az  egészségtelen termékeket kiiktatni. Elmélyedhetsz a családi ügyekben, felfedezheted a saját gyengeségeidet és hiányosságaidat, de önemésztésbe ne bocsátkozz.

Bika nő

Mielőtt a Merkúr visszalép, a Bika nőknek fontos, hogy legyen idejük a legfontosabb dolgok befejezésére és rendbetételére. Az egyik legkellemetlenebb hír, hogy ezen a héten az e csillagjegyhez tartozó nőknek erősen gyengülhet a dicsért intuíciójuk. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy a hatodik érzék helyett inkább a józan eszüket használják, vagy amit a szeretteik mondanak. Mások tanácsa életmentő lehet. Ha lehetséges, akkor április 20-án, a napfogyatkozás napján jobb, ha szünetet tartasz a rutinszerű kötelezettségekkel, és kiveszel egy szabadnapot. A gazdagságért és a szerelemért végzett női rituálék segítenek stabilitást elérni ebben a nehéz időszakban.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek nő

Az erre a hétre tervezett dolgokat jobb, ha nem halogatod, ahogyan a korábban tett ígéreteidről is jobb, ha nem feledkezel meg. Aki igazán szeretné a kapcsolatait a következő szintre emelni, az próbálja meg ezt szerda előtt megtenni, mert akkor az asztrológiai helyzet sokszorosan romlik. Másrészt félretehetsz minden ilyen ügyet, hogy csak pihenj, és ne vonzz magadhoz felesleges problémákat. Az Ikrek férfiaknak inkább a jelenre kell gondolniuk, mint a jövőre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X