Kos nő

A Kos nőknek a mostani időszakot üzleti tárgyalásokra kellene használniuk, de a célok megvalósítását egyelőre jobb, ha elhalasztják. A hasonlóan gondolkodó emberek keresése jól fog menni. Önmegvalósításba és szakmai fejlődésbe fektethetsz. A szakértők szerint a legjobb stratégia a nyugalom megőrzése. Ellenkező esetben a hét bosszantó nyüzsgésben telhet el. Ha óvatosan viselkedsz, akkor elmehetsz egy első randira egy férfival.

Bika nő

Mivel ebben a jegyben a Vénusz gyenge, ezért előnyösebb, ha nem pazarolod az energiát, és arra irányítod őket, hogy megszabadulj a felesleges dolgoktól, és megszerezd a legszükségesebbeket. Megfelelő hozzáállással a tervek különösebb gond nélkül megvalósulnak. Ahhoz, hogy az élet minden területén több szerencséd legyen, a gyönyörű Bikának ki kell használnia a nőknek szánt speciális talizmánokat. Ezek ereje rendkívül fontos lesz ebben a kihívásokkal teli időszakban. 24-től 30-ig a szép Bikák képesek lesznek arra, hogy a munkában előnyt építsenek ki, valamint növeljék tekintélyüket, mindezt agresszió és támadások nélkül.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek nő

A hét nyugodt, de a bolygók nem állnak rendben, ezért most a szelídség és a diplomácia a divat, különösen a rokonokkal és a szerelmeddel való kapcsolatokban. Összességében semleges hangulatban telik az április vége, de nem indokolatlan, hogy felkészülj a változásokra. Készülj fel a tervek megváltoztatására, és improvizálj menet közben. Jó alkalom arra, hogy odafigyeljen az egészségére, és helyreállítsa lelki harmóniáját.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X