Kos nő

Bár még egyetlen bolygó állás sem mutatja azt, hogy a jelenben valamit nem jól csinálsz kedves Kos, de mégis vissza kell menned gondolatban az időben, és megpróbálni felmérni a hibáid, hogy a jövőben még véletlen se kövesd el azokat ismételten. A nehéz időkben még mindig hallgathatsz a hatodik érzékedre, és hallgathatsz az ösztöneidre. A legambiciózusabb terveket is fel lehet még vállalni ebben az időszakban. A lényeg – ne hátrálj meg a körülmények nyomása miatt, és próbáld felfedezni a veleszületett tehetséged minden helyzetben. A speciális gyakorlatok és a szakértői tanácsok segítenek neked ebben a leggyorsabban most.

Bika nő

A Bika jegyben született nőknek ezen a héten sok figyelemre, önmérsékletre és fegyelemre lesz szükségük. Ezeket nevezhetjük e jegy képviselőinek erősségeinek. Az április 3-9. közötti héten gyorsabban elérheted céljaidat. Bármilyen erős is a Mars hatása, amely apátiára hajlamosít, helyesen kell felmérni a helyzetet és kiszámítani a kockázatokat. Emellett a Bikáknak a Szaturnusz és a Plútó kibontakozásával globális változásra vonatkozó gondolatai támadhatnak. A legbölcsebb, ha ebben az időszakban az energiáid a megfelelő irányba tereld, itt hallgass bátran a megérzéseidre, hogy az életed jól alakuljon.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek nő

Az Ikrek nők jól fogják érezni magukat a lelki társuk keresésében. Álmaid férfiját sokféle helyen megtalálhatod. A hét pozitívuma, hogy a gyenge Mars miatt a férfiak kevésbé lesznek agresszívek, és jobban megértik majd a női lelked. A szerelemre és házasságra vonatkozó megerősítések felgyorsítják a boldoggá válás folyamatát. A bolygók állása azt jelzi, hogy e jegy női képviselői erőt, magabiztosságot és bájt fognak sugározni. Ennek fényében a siker esélye bármely életirányban jelentősen megnő. A lényeg, hogy ne pazarolj most energiát apróságokra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X