A heti női horoszkóp nemcsak abban segít, hogy megtervezd a következő napok tevékenységeit, hanem abban is, hogy megtudd, mire érdemes fordítanod az idődet és az energiádat. Kövesd a szakértők tanácsait, hogy hatékony maradhass.

Az első dolog, amit meg kell jegyeznünk, az a kedvező időszak folytatása retrográd bolygók nélkül. A Vénusz bolygó is még mindig erős, de ezen a héten két nagyon veszélyes nap várható: február 15. és 16. Két negatív aspektus van a Vénusz Neptunusszal való együttállásával 15-én, és a Nap Szaturnusszal való együttállásával csütörtökön. Mindkettő negatívan hat a női energiára, és a legtöbb csillagjegynél apátiához vezet. A két nap éles széleinek elsimítása érdekében a hét elején próbálj ki egy új frizurát, amely vonzza a szerencsét, a szerelmet és a pénzt.

Kos nő

A Kosok számára az év ezen hete rendetlenséggel és kisebb háztartási problémákkal kezdődhet, de ezek a nők könnyedén megbirkóznak mindezzel. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne legyünk drámaiak: bár a hét, és különösen annak közepe feszült lesz, péntekre a problémák nagy része megszűnik. Az asztrológusok szerint új utak nyílnak meg a gyönyörű Kosok előtt. Ezt a hetet azzal kell tölteni, hogy a világegyetem számára függetlenséget, érdeklődést és aktivitást mutassanak. Lehetséges, hogy ezek a nők 13. és 19. között találkoznak egy fontos személlyel. Hat jel mutat erre a tényre.

Bika nő

A Bika nők szinte minden vállalkozása pozitív töltést kap, és a jövőben sikerrel fog végződni. A hét közepén is a negatív szempontok miatt ezeknek a hölgyeknek sok otthoni és munkahelyi problémát kell sürgősen megoldaniuk. Ezeknek a nőknek a legfontosabb feltétele a szerencse és a boldogság megőrzéséhez a pozitív gondolkodás. Nem kell a rossz hírekre és eseményekre összpontosítani. Ezekben a napokban a Bika nők joggal várhatják el, ami jár nekik. Az univerzum sok bónuszt ad nekik. A szerencse segít nekik elkerülni a szerelmi problémákat.

Ikrek nő

Bár a tavasz még több mint két hétre van, már most érdemes felidézni, hogy milyen elintézetlen ügyeket kell befejezni. A tavasz kezdete egy új mérföldkő és kiváló lehetőség egy új élet elkezdésére, feltéve, hogy a múlt jelei nem vonják el a figyelmet a célok elérésétől. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy vess véget minden zavaró tényezőnek: Vess véget a befejezetlen ügyeknek, beszélj a fontos dolgokról a szeretteiddel és a családoddal, teljesítsd a korábbi ígéreteidet, és renzed az adósságaidat. Ha nehéz élethelyzetben vagy, az asztrológusok azt tanácsolják neked, hogy emlékezz cikkünkre arról, hogyan ne veszítsd el az önuralmadat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X