Kos nő

Ezen a héten ne számíts friss felfedezésekre és új ötletekre. Ha tehát a Kos nő régóta szeretne változtatni az életén, vagy kiutat találni egy zavaros helyzetből, a hónap 20. és 26. közötti időszaka nem a legjobb alkalom erre. A túlzott aktivitás árthat az egészségednek, és súlyosbíthatja a gondjaidat. Jó hírek érkeznek egy szerettedtől – a férjedtől, testvéredtől, szüleidtől. Erős aggodalmak lehetnek a jövővel kapcsolatban. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy elsősorban az egészségeddel törődj, szabadulj meg az azt romboló érzésektől és érzelmektől.

Bika nő

Az e jegyhez tartozó nőknek valószínűleg kicsit át kell alakítaniuk az életelvüket, kevésbé radikálissá kell tenniük. Meg kell tanulni mások felé helyezni önmagukat, különben új ellenségek keletkezhetnek. Ezeknek a nőknek új lehetőségek is nyílnak majd. Nem ez a megfelelő idő arra, hogy új fejezetet kezdjenek az életükben, de az önvizsgálatra és egy átmeneti szünetre, pihenésre, a bölcsesség felébredésére igen. Az izgalmas élményeknek és érzelmeknek egyelőre várniuk kell. A jegyhez tartozó nők figyelme szétszóródhat, mert a Vénusz a védőszentjük.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek nő

Az Ikrek tervei hirtelen összeomolhatnak ezen a héten, és a jövő bizonytalanná válik. Minden kezdeményezést és új vállalkozást átmenetileg függessz fel, vagy fogadd meg a szeretteid tanácsát, és légy rendkívül óvatos, ha egyszerűen nincs más lehetőséged, mint cselekedni. Az asztrológusok azt javasolják, hogy minden komolyabb ügyet halassz el a jövő hétre, helyezd át a figyelmed a társasági életre, a tervezésre és a könnyebb házimunkára.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X