Kos nő

A gyönyörű Kos nőre nagyon negatív hatással lesz a Merkúr. Sikereik semmissé válhatnak. Ez különösen a szerelem területét fogja érinteni. A gyenge bolygóállás miatt ezek a lányok és nők elveszítik az ékesszólás képességét. A boldog házasságért végzett erőfeszítések részben megoldhatják a problémát, de az asztrológusok azt tanácsolják, hogy más szférára összpontosítsanak. Bár egyetlen bolygó sem lesz retrográd, a Kosok mégis tehetnek egy kis időutazást, gondolatban visszamehetnek a múltba, és kijavíthatnak néhány hibát. De ne maradjanak ott túl sokáig.

Bika nő

A nehéz pillanatokban a szépséges Bikák hallgassanak a megérzéseikre, és cselekedjenek a megérzéseikszerint. Ez határozottan nem a legmerészebb tervek megvalósításának az ideje. Másrészt ne hátráljanak meg a körülmények nyomása alatt, hogy ne veszítsék el a szerencséjüket. Az e jegyhez tartozó nőknek sikerül valóra váltaniuk az álmaikat, ha felelősségteljesek és mérsékelten magabiztosak. A figyelem, a visszafogottság és a fegyelem a Bika legszükségesebb tulajdonságai. Ezek a tulajdonságok segítenek abban, hogy a február 27. és március 5. közötti héten megkapják, amit akarnak.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Március 25., Minden okunk megvan az örömre!

Ikrek nő

Bármennyire is hajlamos lehet a Merkúr befolyása arra, hogy megpihenjen és árnyékba vonuljon Március 2-tól, az Ikrek nőknek jól kell felmérniük a helyzetet. Most nincsenek retrográd bolygók, így még a nehézségek sem fogják tudni megállítani ezeket a nőket, de csak akkor, ha megszabadulnak az energiát rabló szokásaiktól. Ez nem a legjobb időszak az önvizsgálatra. Szigorúan tilos ilyenkor a múltra vonatkozó gondolatokban vergődni, különben nagyon lehangoló időszak következhet, és a rossz gondolatok minden nő szerencséjét és szépségét beárnyékolhatják.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X