Kos nő

A csillagok segítenek a szép Kosoknak megoldani a legnagyobb aktuális problémáikat. Most az a legfontosabb, hogy ne kövesd el a Kosokra jellemző hibákat. Ez biztosítja, hogy az élet szinte minden területén sikeres maradj. Belsőleg kellemes lesz a hét, de ez nem jelenti azt, hogy fel kellene adnod az önmagadon való munkát, mert a tétlenség miatt visszatérnek a heveny érzések. Nem tanácsos elhamarkodottan következtetéseket levonni emberekről és eseményekről, vagy önsértést elkövetni. Fontos, hogy felismerd a rossz tanácsokat ezen a héten.

Bika nő

Ez egy nagyon kedvező időszak arra, hogy új munkát, hobbit és új ismeretségeket keressünk. Február 11-ét és 12-ét különösen érdemes kiemelni ebből a szempontból, mivel 11-én a Merkúr a kedvező Vízöntő jegyébe lép. A hétvége jó alkalom a vásárlásra és a környezetváltozásra is. Ahhoz, hogy ezen a héten és a következő hónapokban sokkal gyorsabban valóra váljon minden álmuk, az asztrológusok azt tanácsolják a Bika nőknek, hogy kezdjék el követni az odafigyelés egy kevéssé ismert elvét, amely felforgathatja az életüket. Mások tanácsait átmenetileg jobb figyelmen kívül hagyni. Fontos, hogy kerüld azokat az ételeket, melyek a hangulatod csökkenését okozhatják.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű napja lesz június 10-én

Ikrek nő

A gyönyörű Ikrek nőknek ezt a hetet a szeretteiknek kell szentelniük. Nyugodtan ápolhatod az egészségeset, szépségedet és fizikai megjelenésed átalakítását. Hasznos lesz a népi szépségápolási receptek használata, valamint a pihenés. Ajánlatos, hogy ne dolgozd túl magad ebben az időszakban. A kívánt célok eléréséhez vezető úton a csillagjegy képviselőknek szükségük lesz szeretteik támogatására, valamint optimizmusra és önbizalomra. A hétfő a legkedvezőbb nap az utazásokra. A Vénusz erős, így már az első naptól kezdve sikeres leszel a munkában. Fontos, hogy tudjuk, kikben bízhatunk és kikben nem ezen a héten.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X