Kos nő

A gyönyörű Kos nőknek sürgősen kezükbe kell venniük a saját sorsuk irányítását, és nem hagyni, hogy más tegye meg helyettük. Az elme és a tudatalatti ereje segít ezeknek a nőknek ebben. Az önmagukba vetett hit és az optimizmus nagyon fontos szerepet játszik ebben az időszakban. A Kosoknak kiváló időszakuk lesz arra, hogy javítsanak az életükön és valóra váltsák az álmaikat. Az energia pezsegni fog, de leginkább az új lehetőségek inspirálják majd ezeket a hölgyeket, amelyek szó szerint a semmiből bukkannak fel. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy legyünk jókedvűek és bízzunk a legjobbakban.

Bika nő

A Bika nőnek érdemes számot vetnie az életével, vagy legalábbis az utolsó néhány hónapjával, hetével. Ez különösen fontos azok számára, akiknek szó szerint a semmiből kezdett el sok problémájuk lenni. Korábban beszéltünk arról, hogy miért vonzuk a problémákat, és hogyan lehet elkerülni. Az asztrológusok azt javasolják, hogy a Bika nők számítsanak saját erejükre és hallgassanak az intuíciójukra. Ne dőlj be azoknak az embereknek, akik manipulálni próbálnak, bűntudatot keltenek, és csak magukra gondolnak. Az egészséges önérdek segít boldogabbá válni anélkül, hogy bárkit is elidegenítenél magadtól.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Március 25., Minden okunk megvan az örömre!

Ikrek nő

Az Ikrek nőknek ezt a hetet a szerelemnek kell szentelniük. Elvileg remekül alkalmas a meglévő kapcsolatok megerősítésére, rokonokkal való találkozásra és baráti társaságra, de ha az Ikreknek nincs lelki társuk, akkor is randizhatnak, flörtölhetnek és barátkozhatnak. A legfontosabb, hogy ne vonjanak le elhamarkodott következtetéseket, és ne szeressenek bele őrülten az első férfiba, akivel találkoznak. A hatékony szépségvarázslatok több olyan embernek segítenek, mint te. Ez erősíti az Ikrek önbizalmát, és segít nekik abban, hogy ne gondoljanak a konkurenciára.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X