Kos nő

A Kosoknak sürgősen meg kell szabadulniuk azoktól váratlan dologoktól, amelyek ellopják a nők energiáját. Ez segít megőrizni az erőt, a szépséget és a továbblépési vágyat. Apró örömökre, hasznos szerzeményre, szokatlan ismeretségekre, szerelmi sikerekre és éles szerencsés fordulatokra számíthatunk, miután a Mars 12-én megszabadul a retrográdtól. A hét elején a bolygó hatása miatt nagyon nehéz lehet a munkára koncentrálni. Az asztrológusok azt tanácsolják, adj időt magadnak, hogy megnyugodj és harmóniába kerülj.

Bika nő

A karrier és az üzleti élet terén még korai lenne nagy áttöréseket elérni: ez az időszak inkább a szerelmi és romantikus kapcsolatokra, a családdal, a gyerekekkel való kommunikációra alkalmas. Az asztrológusok azt is tanácsolják a Bika nőknek, hogy ne tulajdonítsák maguknak mások sikereit, mert ez árt a karmának. A hírnevet is rontja, amit később nem lesz könnyű helyreállítani. Ennek a jegynek január közepén bizonyára jól jönne egy kicsit több optimizmus és higgadtság. Minden valószínűség szerint ezek a nők olyan problémával találkoznak, amelyet gyorsan és hatékonyan kell megoldani.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Március 25., Minden okunk megvan az örömre!

Ikrek nő

A vörös bolygó nagyon kedvező hétvégét ígér az Ikrek nők számára. A hétvége és a csütörtök a kegyeire lesz bízva. Ne kockáztass és ne engedj az érzelmi impulzusoknak, de randizni és férfiakkal találkozni nagyon is lehetséges. Az asztrológiai tanácsok, amelyeket korábban adtunk, segítenek az Ikrek nőknek abban, hogy felhívják magukra az erősebbik nem figyelmét. A Bak nőknek azt tanácsoljuk, hogy ezen a héten legyenek nagyon óvatosak a barátságtalan emberekkel való találkozások során. Az Uránusz hatása szerdán, csütörtökön és pénteken aktivizálódás formájában jelentkezhet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X