Kos nő

Ha a gyönyörű Kos nem lesz szerencsés a szerelemben, az nem jelenti azt, hogy az ok a nőtlenség koronája. Az asztrológusok azt tanácsolják e Tűz jegyű nőknek, hogy az okokat magukban keressék. Lehetséges, hogy már egy felszínes önvizsgálat is segít azonosítani a szerelmi életben jelentkező nagyobb problémákat és hiányosságokat. Az asztrológusok arra figyelmeztetik a Kos nőket, hogy ez a Kos tele lesz meglepetésekkel. A terveket és döntéseket ebben az időszakban esetleg meg kell változtatni. A sikerre vágyó Kosoknak alkalmazkodniuk kell majd a gyorsan változó eseményekhez. Nincs értelme az időjárásra várni – cselekedni kell.

Bika nő

A gyönyörű Bika nőknek szabad lesz a választásuk. Szüneteltethetik karrierterveiket, vagy épp ellenkezőleg, felemelt fejjel belevághatnak az üzleti életbe. Ez a hét kiválóan alkalmas  lesz arra, hogy megváltoztassák az imidzsüket, növeljék vonzerejüket. Korábban elmondtunk öt szépségtitkot, ami most igen hasznos lesz. A Vénusz jótékony hatása már hétfőn visszaterelheti a jegy szülötteit a nyerő pályára. Nagy a valószínűsége, hogy új lehetőségek nyílnak meg bármelyik szférában. A hét jól fog alakulni, ha a személyes fejlődésre összpontosítanak, és minden energiájukat a saját magukon való munkába fektetik.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek nő

A boldogság elérésének jó módja május 8. és 14. között, ha elengedeik a múltat. Ez segít az Ikrek nőknek abban, hogy a szerencséjüket magukhoz kössék. A Merkúr és a Plútó, amelyek nagyon fontos bolygók az Ikrek számára, most kedvezőtlen helyzetben vannak, így a Vénusz ereje ellenére a csillagjegyhez tartozó nőknek óvatosnak kell lenniük. Az elmét kaotikus gondolatok tölthetik meg, ezért az Ikrek nőknek hasznos, ha a megfelelő emberekkel való beszélgetésekkel és az időben történő pihenéssel kontrollálják a belső átalakulás folyamatát.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X