Kos nő

A Kos nők végre képesek lesznek megoldást találni egy nehéz élethelyzetre. Ez az az időszak, amikor az erejüket a megfelelő irányba terelhetik, és a Tűz jegyű nők tele lesznek motivációval és erővel bármilyen eredményhez. Most célszerű emlékezniük arra, hogy milyen befejezetlen ügyeket kell befejezniük. Nem kell halogatni azt, amit most el lehet végezni. A 20. és 26. közötti időszak nagyszerű lehetőséget ad a Kosnak arra, hogy új életet kezdjen, de csak azzal a feltétellel, hogy a múlt jelei nem vonják el a figyelmet a jelenlegi céloktól. Ideje elengedni a múltbeli kudarcokat.

Bika nő

A Bika nőknek érdemes a hetet az információs mező megtisztításával kezdeniük. Erre ugyanis szükség van ahhoz, hogy elkezdjék befogadni a Merkúr pozitív energiáját, amely a múlt hét végén megerősödött. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy szabadulj meg mindentől, ami elvonja a figyelmedet a fontos dolgokról: hajtsd végre a fontos projekteket, tartsd be a tett ígéreteidet, rendezd az adósságaidat. A megbocsátás megtanulása is hasznos lesz. Ez nagyobb szabadságot ad a szép Bikának. A hét egy kis felfordulással és kisebb háztartási problémákkal zárulhat, de ne drámázz: a gondok hamar el fognak múlni.

Ezt már olvastad?
Horoszkóp a 2023. március 27-től április 2-ig tartó hétre

Ikrek nő

A hét stresszes lehet, ezért sok problémával kell sürgősen foglalkozni. Ha hosszú távú gondok vannak, akkor ezeken a frontokon jelentősen javulhat a helyzet. A Plútó-korszakváltás azt ígéri a jegy képviselőinek, hogy a közeljövőben új utakat nyithatnak, így ezen a héten érdemes megmutatni az Univerzumnak a függetlenségedet, érdeklődésedet és aktivitásodat. Ebben az esetben a legtöbb kezdet és ügy pozitív töltésű lesz, és a fekete csíkok (ha vannak) boldog véget érnek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X