Kos nő

A Kos nő magánélete és kapcsolatai fokozott figyelem középpontjába kerülnek, és problémákat okozhatnak – ez a Vénusz hatásának köszönhető. Két fő asztrológiai ajánlás e jegy szülötteinek: ne táplálj illúziókat, és légy óvatos a szavaiddal. Ha azt akarod, hogy egy sikeres férfi kedveljen téged, alkalmazkodnod kell. Valószínűleg meg kell mutatnod ennek a személynek, hogy sok közös van bennetek. Némi pénz- és önértékelési probléma is várható. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy tartsd meg a jó hangulatot, és higgy a legjobbakban, különösen, ha sok munkád van.

Bika nő

Az asztrológiai helyzet ezen a héten meglehetősen kihívásokkal teli. A jegyhez tartozó nők humorérzékkel és öniróniával lesznek képesek fenntartani a stabilitást. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy egyszerűbben tekintsenek a világra, mivel a túl komoly életszemlélet ilyenkor komolyan elsötétítheti a helyzetet. A pozitív szemlélet segít visszatérni a győztes útra, ha jelenleg egy fekete szériát él át. E jegy képviselői nem lesznek a legjobb formában, ezért az asztrológusok azt tanácsolják, hogy csökkentsék a terhelést. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy abba kellene hagynod a munkát. Csak vegyél vissza egy kicsit.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp a 2023. március 27. és április 2. közötti hétre

Ikrek nő

A szakértők azt tanácsolják az Ikrek nőknek, hogy határozzák meg jövőbeli céljaikat, és kezdjenek új életutat, hogy sikerre jussanak. Így az Ikrek nők képesek lesznek túllépni az egzisztenciális válságon, és új fejezetet kezdeni az életükben. Ez különösen azoknak a hölgyeknek fontos, akik nem értik, hogy mit akarnak. Nagy probléma lehet a pazarlás. Fokozódhat az érdeklődés a drága dolgok, a vásárlás, a luxus iránt. Fontos figyelembe venni az illúziók és a hamis remények kockázatát, mert előfordulhat, hogy tudatosan kudarcba fulladó projektbe fektetnek nagy összegeket, vagy csalók kezébe kerülnek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X