Kos nő

Az első dolog, amit egy Kos nőnek ezen a hét napon észben kell tartania, hogy ne beszéljen senkinek a terveiről. Ennek segítenie kell a siker fenntartásában és növelésében. A Vénusz most az Oroszlánban áll, így ez nem a legjobb időszak arra, hogy komoly ügyekkel foglalkozzunk. A bolygók arra fogják hajlamosítani a Kosokat, hogy a munka és más, figyelmet igénylő ügyek fölött töprengjenek. A kreativitás is csökken, ezért a kreatív típusok számára az a legjobb, ha az időtálló megoldásokra és módszerekre támaszkodnak.

Bika nő

Hétfőtől szombatig nehéz lesz ellenállni a munka és az üzleti élet elől való menekülés vágyának. Meg kell izzadnod, de nem szabad ellenállnod olyasminek sem, ami sok pozitív érzést ad. A bolygók nem segítenek a gyönyörű Bikának abban, hogy megértse, hogyan és mit kell tennie ebben a kihívásokkal teli időszakban. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy inspirálódj könyvekből és filmekből, próbáld ki magad új területeken, de ne feledkezz meg a legfontosabb dolgokról. A hét elején magadnak kell energiát és erőt gyűjtened, vasárnap a Vénusz és a Szaturnusz pozitív aspektusa segít abban, hogy ez gyorsabban megtörténjen.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek nő

Az Ikrek nőknek sürgősen meg kell tanulniuk, hogyan gazdálkodjanak az energiájukkal. Tény, hogy augusztus 22-től 27-ig az energiafelhasználásod megemelkedik. A fáradtság valószínűsége már a hét első napján elég nagy lesz. Az e jegyhez tartozó nőknek ajánlatos követniük az elfogadott terveket. Nem szabad lemondanod semmilyen üzleti megbeszélésről és feladatról, az utolsó pillanatban megváltoztatva a menetrendedet. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy szakíts időt a szüleiddel való találkozásra. Az is fontos, hogy időt szakíts a szeretett férfira, a gyermekeidre és a barátnőidre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X