Női horoszkóp az Augusztus 22-28 -i hétre

Kos nő

Az első dolog, amit egy Kos nőnek ezen a hét napon észben kell tartania, hogy ne beszéljen senkinek a terveiről. Ennek segítenie kell a siker fenntartásában és növelésében. A Vénusz most az Oroszlánban áll, így ez nem a legjobb időszak arra, hogy komoly ügyekkel foglalkozzunk. A bolygók arra fogják hajlamosítani a Kosokat, hogy a munka és más, figyelmet igénylő ügyek fölött töprengjenek. A kreativitás is csökken, ezért a kreatív típusok számára az a legjobb, ha az időtálló megoldásokra és módszerekre támaszkodnak.

Bika nő

Hétfőtől szombatig nehéz lesz ellenállni a munka és az üzleti élet elől való menekülés vágyának. Meg kell izzadnod, de nem szabad ellenállnod olyasminek sem, ami sok pozitív érzést ad. A bolygók nem segítenek a gyönyörű Bikának abban, hogy megértse, hogyan és mit kell tennie ebben a kihívásokkal teli időszakban. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy inspirálódj könyvekből és filmekből, próbáld ki magad új területeken, de ne feledkezz meg a legfontosabb dolgokról. A hét elején magadnak kell energiát és erőt gyűjtened, vasárnap a Vénusz és a Szaturnusz pozitív aspektusa segít abban, hogy ez gyorsabban megtörténjen.

Ezt már olvastad?
Szerelmi Horoszkóp Szerdára, Szeptember 28., Szerdára: Szenvedélyek és mély érzelmek

Ikrek nő

Az Ikrek nőknek sürgősen meg kell tanulniuk, hogyan gazdálkodjanak az energiájukkal. Tény, hogy augusztus 22-től 27-ig az energiafelhasználásod megemelkedik. A fáradtság valószínűsége már a hét első napján elég nagy lesz. Az e jegyhez tartozó nőknek ajánlatos követniük az elfogadott terveket. Nem szabad lemondanod semmilyen üzleti megbeszélésről és feladatról, az utolsó pillanatban megváltoztatva a menetrendedet. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy szakíts időt a szüleiddel való találkozásra. Az is fontos, hogy időt szakíts a szeretett férfira, a gyermekeidre és a barátnőidre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek