Női horoszkóp az augusztus 29-től szeptember 4-ig tartó hétre

Kos nő

Előfordulhat, hogy az erőfeszítések nem érik el a kívánt hatást, vagy egyáltalán nem visznek előre, ezért a legjobb, ha csak lazítasz és sodródsz az árral. Ez egy nagyszerű alkalom egy nyaraláshoz vagy egy környezetváltozáshoz. A legjobb, ha az árnyékban maradsz, különösen, ha a munkád kommunikációval, kreativitással vagy üzletkötéssel kapcsolatos. Egy gondatlanságból elkövetett hiba a problémák örvényébe ránthat tégedt, és rossz hangulatot okozhat. Az asztrológusok azt tanácsolják a Kosoknak, hogy legyenek nyugodtak, kerüljék a konfliktusokat, és állítsák helyre az aurájukat és a biomezőjüket. A nyugalom a siker kulcsa ezen a héten.

Bika nő

A könnyelműség és a figyelmetlenség zsákutcába vezetheti a gyönyörű Bika nőt. Ezen a héten sok kisebb baleset történhet, ezért az asztrológusok azt tanácsolják, hogy gyakrabban használj speciális női amuletteket. A Vénusz még mindig az Oroszlánban áll, így ebben a jegyben nem sok energiát és lehetőséget tud biztosítani a nők számára. Ez azt jelenti, hogy a Bika nőknek egyelőre tartózkodniuk kell a kockázatvállalástól és a vállalkozásoktól. Ezek a hölgyek azt fogják hinni, hogy minden a hatalmukban áll, de nem így van. Jobb elkerülni az újrakezdést azáltal, hogy megbirkózunk ezekkel a problémákkal. Melyek a legsürgősebbek most.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Ikrek nő

Az Ikrek képes lesz közel kerülni egy nehéz helyzet megoldásához, kiutat találni egy patthelyzetből, megoldani egy dilemmát. Minden akadály ideiglenesen eltörlődik, így nem lesz semmi, ami nem teljesülhet. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy a legfontosabb, de nem a legidőigényesebb tevékenységeket ütemezd erre a hétre. Új ismereteket sajátíthatsz el – az eredmény az Ikrek nőket nagyon boldoggá teszik. Ha fel akarod vidítani magad, az asztrológusok azt tanácsolják, hogy rendezd át a bútorokat a feng shui szabályai szerint, vagy vegyél valami új lakberendezési kiegészítőt vagy ékszert.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts