Női Horoszkópok, Szeptember 13-19., Pozitív hét elébe néznek a hölgyek

Kos

Ezen a héten a Kos nő szeretné felgyorsítani álmai férfijának keresését. Azoknak, akik jelenleg házasok vagy párkapcsolatban élnek, az asztrológusok azt tanácsolják, hogy töltsenek több időt a kedvesükkel otthonos légkörben. Lényeges, hogy a szeretteinket gondoskodással, szeretettel és melegséggel vegyük körül. Ez kiváló alkalom az otthoni összejövetelekre.

Bika

Ez a hét sok gondot és kihívást ígér. Ezek leküzdésére érdemes női talizmánokat használni. A legnehezebb napok szeptember 16-én és 18-én lesznek, a Vénusz kedvezőtlen Skorpióba való átvonulása miatt. A pénteket és a hétvégét a legjobb otthon tölteni. A női energiád gyorsabban helyreáll.

Ikrek

Az Ikreknek a szerelemre kell koncentrálniuk. Vegye körül partnerét a figyelmével. A csillagok és a bolygók arra figyelmeztetnek, hogy riválisa lehet. Dolgozzon az imidzsének megváltoztatásán is, vegyen új ruhákat. Ez egy jó alkalom arra, hogy felkeressen egy fodrászt.

Rák

Szeptember 13-19. között a jegy szülöttei különféle problémákra és gondokra számíthatnak a különböző területeken. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy kérjen segítséget a legjobb barátaitól, de csak akkor, ha biztos abban, hogy ezekben a barátokban teljesen megbízhat. Ellenkező esetben jobb, ha egyedül küzd meg minden gondjával.

Oroszlán

Az Oroszlán az egyik legsikeresebb csillagjegy, ha pénzügyekről és munkáról van szó. Ez az a hét, amikor ebbe az irányba kell elmozdulnod. A szerelemben tarts átmeneti szünetet, hogy elkerüld a zavaró tényezőket. Ez az az időszak, amikor meggazdagodhatsz, előléptetést kaphatsz, vagy megoldhatsz egy nagyon nehéz problémát. A magas beosztásban és az értékesítésben dolgozók különösen szerencsések lesznek.

Szűz

Koncentrálj a szeretetre. Az asztrológusok megjegyzik, hogy ezen a héten a legváratlanabb helyeken történhet randevú. Készen kell állnod a kommunikációra. Fontos, hogy pozitív legyél, hogy a férfiak ne féljenek odajönni hozzád, hiszen ők többen vannak, mint a nők. Egy időre el kell felejtened a problémáidat.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

Mérleg

Ezen a héten továbbra is energiacsökkenést fog tapasztalni. Összességében azonban ez a hét meglehetősen kedvező lesz. A problémák könnyen és késedelem nélkül megoldódnak. Másrészt egészségügyi problémák és a hangulat romlása is előfordulhat. Ebben az esetben tanácsos rövid pihenőt tartani.

Skorpió

Fordítson figyelmet a munkára és a pénzügyekre. És töltse minden szabadidejét a szerettei körében. A hétvégén mindenképpen ki kell takarítani és ki kell vinni a szemetet, hogy javuljon a hangulata.

Nyilas

Ez egy nagyszerű hét a fiatalító kezelésekre, a testmozgásra és a rossz szokások elhagyására. Vonzóbb, szebb és energikusabb leszel. Meg kell szabadulnod mindentől, ami a munka, a szerelem, a pihenés és az élet élvezete útjában áll. A legfontosabb dolog most az, hogy cselekedjünk. Minden sikerülni fog azoknak a nőknek, akik elszántak a győzelemre.

Bak

Ez egy remek alkalom arra, hogy a barátnőiddel lógj. Jobb, ha egy ideig tartózkodik a férfiakkal való érintkezéstől. Az aurájuk negatívan befolyásolja az energiádat. Ezt a hetet a legjobb békében tölteni. A hosszú utazások és a környezetváltozás kedvezőtlen lesz. A bevásárlás kivételével kimehetsz.

Vízöntő

A Vízöntők a legerősebb nők. Képesek leküzdeni minden akadályt az útjukban anélkül, hogy panaszkodnának az életre és a sorsra. Ez a jellemvonás ezen a héten is segíteni fog. A csillagok és a bolygók most nem a legkedvezőbb helyzetben vannak. Ez azt jelenti, hogy ideje bekapcsolni a racionalitást és a megkülönböztető képességet. Az asztrológusok azt is tanácsolják, hogy hallgasson az intuíciójára. Nehéz helyzetekben hasznos lehet.

Halak

A hét elején és a hét végén két hirtelen energiacsökkenés következik be. Ami a karizmát és a bájt illeti, a fáradtság és a negativitás nagyon rossz hatással van a vonzerőre. Több pihenésre van szükség, hogy az emberek energikus és lelkes embert lássanak benned. Ezen a héten ne bízz a barátok tanácsában.

Talán ezek is érdekelhetnek