A novemberi energiát különösen a hónap csillagjegyei adják: a fenséges Skorpió és a túláradó Nyilas.

November 22-e után pedig a Nap életerővel fog járni, amikor megkezdi átvonulását a Nyilas változó tűzjegyén, amely tele van vándorlási vágyakkal, a minél nagyobb álmok iránti vággyal és tudásszomjjal. A Skorpió erőteljes összpontosítása és a Nyilas kalandvágyó természete kombinációjának eredménye egy valóban mindent megváltoztató novembert eredményezhet. És ezekkel a gyönyörű átvonulásokkal együtt az év utolsó napfogyatkozásának is szemtanúi leszünk.

Az októberi Skorpió újhold és napfogyatkozás után a kapcsolataink talán soha többé nem lesznek ugyanolyanok, mint korábban. Ez a túlterhelt és erősen érzelmi hangulat azonban november elején feloldódhat, mivel november 8-án a Holdfogyatkozás és a telihold a Bikában (a Skorpióban lévő Nappal szemben) esik. Ugyanezen a napon a Vénusz szemben áll a Szaturnusszal, ami változásokat jelez a kapcsolatokban és a pénzügyekben. A Merkúr a Skorpióban szemben áll az Uránusszal a Bikában, ami hirtelen és váratlan problémákat okozhat a kommunikáció vagy a technológia terén.

Ám az álmodozás, az édesség és a fantázia néhány nappal később, november 10-14. között jól jön, köszönhetően annak, hogy a Vénusz és a Merkúr bolygók, valamint a Skorpióban járó Nap felváltva gyengéd trigonokat alkotnak a Halakban járó, szeretetteljes, spirituális és érzékcsalódást keltő Neptunusszal. 15-én pedig a Skorpióban járó Vénusz trigont alkot a Halakban járó Jupiterrel, ami az egyik legromantikusabb bolygókapcsolat, és felerősíti az optimizmust, a szépséget és a harmóniát a kapcsolatokban.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben március 31-én

A Vénusz, a szerelem bolygója, és a Merkúr, a hírvivő bolygó a hónap közepétől december elejéig a Nyilas jegyében halad át, jó kommunikációval és ünneplési vággyal töltve meg kapcsolatainkat. November 23-án pedig az őszinte Nyilasban járó újhold lehetővé teszi számunkra, hogy egy új fejezetet kezdjünk, amely ugyanilyen őszinte és a legmélyebb vágyainkhoz igazodik.

Mindezek alapján az a legfontosabb, hogy a novemberből a legtöbbet hozzuk ki, ha mindent megtegyünk azért, hogy elfogadjuk azt, amit nem tudunk befolyásolni, és napról napra megünnepeljük a jót, amit kapunk.

A következőkben pedig azokról a csillagjegyekről lesz szó, amelyekben idén novemberben nagy lehetőségek rejlenek, olyan csillagjegyekről, akikre mosolyogni fog a szerencse, és akiknek most nagy esélyük van a fejlődésre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X