Annyiszor kerested már rossz helyen a szerelmet, hogy nem is tudod, hol fogod megtalálni a tökéletes partnert. A hozzád illő zodiákus párod azonban már régóta rád vár, úgyhogy nézzük melyik csillagjegy lesz az, aki a tökéletes társaddá válik.

Kos

A Kosnak 29,5 éves koráig a legmegfelelőbb partnerei az Oroszlán vagy a Nyilas csillagjegyben született emberek. Amikor a Kos átlépi ezt a kort, fokozatosan válik egyre érettebbé, nyugodtabbá és gyakorlatiasabbá, kevésbé lesz heves és szenvedélyes. Ezután már inkább a Bak és a Szűz csillagjegyekkel válik kompatibilissé. Ebben a két jegyben megvan az a szilárd gyakorlatiasság, ami a Kosból hiányzik a sikerek eléréséhez. A 29,5. életéve után a Kos kevésbé énközpontú: a szerelemre és a szexre koncentrál, és elkezdi energiáját a beszélgetés és a biztonság felé terelni. A 41,5 életévében, ami az Uránusz ciklusnak pont a fele, a Kos késztetést érez majd az irányításra. Ekkor a Mérleggel (érzékeny mentális jegy) és az Ikrekkel (intellektuális karakter) válik kompatibilissé.

Bika

A Bikának a 29,5. életévéig a legkompatibilisebb társa a Bak és a Szűz. Ha a Szüzet választod, akkor tudd, hogy bár gyönyörű, de eléggé rideg, ha pedig a Bakot, akkor ő jó társaddá válhat, azonban egy idő után nem biztos, hogy ki tudja elégíteni szexuális igényeidet. A 29,5. életéve után a Bika elkezd spirituálisan növekedni, és ekkor az Ikrekben vagy a Kosban találhatja meg az ideális partnert. Az Ikrek jegy növelheti az intelligenciáját, a Kos pedig tüzet és energiát hoz. A Kos és az Ikrek intellektuális jegyek, és jól kijönnek a Bikával. A 41,5 életév után a Bika már megszerezte a régen várt jólétet, és készen áll egy mély, spirituális kapcsolatra. Ekkor a Skorpióval a legkompatibilisebb.

Ikrek

A 29,5. életévéig az Ikrek a Mérlegben és a Vízöntőben találhatja meg a legjobb partnert. Mindhárom csillagjegy könnyed, eléggé liberális és komolytalan. Ezután az Ikrek érettebbé válik és megismeri igazi önmagát, ami sokkal kiegyensúlyozottabb, mint korábban hitte. Ekkor a Bikával és a Kossal talál hasonlóságokat. A Bika stabilitást kínál, a Kos pedig izgalmat és pozitív énképet. A 41,5 életéve után az Ikreknek teljesen ki kell fejlődnie, ugyanis eljött az idő, hogy elérje a legmagasabb szintű intellektust és az erős önkontrollt. Ebben az időszakban a Nyilas lehet a legideálisabb partner.

Rák

A 29,5. életévéig a Ráknak a legideálisabb partner a Skorpió és a Halak. E három vízi jegy ugyanis remekül osztozik egy szenvedélyes és mély érzelmi kapcsolaton. A 29,5. életéve után a Rák érettebbé válik, ráébred saját személyiségére, liberálisabbá válik és kevésbé lesz óvatos. Ekkor már az Ikrek és a Szűz csillagjegy is kompatibilis partner lehet. 41,5. életéve után teljesen önmaga irányítása alatt kell állnia. Ekkor a Bak ideális társ lehet számára.

Oroszlán

A 29,5 életévéig az Oroszlánnak tanácsos a Kos és a Nyilas csillagjegy szülöttei között nézelődnie. Mindhárom csillagjegy tűz elem. Ebben az időszakban nagyon önálló, objektíven és önzetlenül viselkedik. A 29,5. életéve után az Oroszlánok igyekeznek türelmesebbé és gyakorlatiasabbá válni a kapcsolataikban. Ekkor a Bakkal is kompatibilisek lehetnek. A 41,5. életéve után az Oroszlán spirituálisan kifejlődött, kevésbé öntelt, különc és elérte az intellektuális érés tetőpontját. Ebben az időszakba a Mérleg és a Skorpió ideális társ lehet számára. Az Oroszlán-Mérleg kettős egy híres asztrológiai párosítás. Mivel a Mérleg mindig örömet akar okozni, az Oroszlán pedig élvezi ezt, ezért sikeresen építenek párkapcsolatot. Az Oroszlán-Skorpió pedig az egyik legintellektuálisabb párosítás. Igazi hatalom, intelligencia és kreatív egyesülés – nem csak király és királyné, hanem egyenesen császár és császárné.

Szűz

A 29,5. életévéig a Szűz a Bika és a Bak csillagjegy szülöttei között találja meg ideális partnerét. Ők mind földjegyek, és a 29,5. életévükig mind passzívan viselkednek, kapcsolataik alkalmiak és érzékiek – stabil, de limitált. A Bika csillajegy képes egy kis lágyságot csempészni az idegeskedő Szűz életébe, míg a Bak a rendszerező képességeivel képes néhány gyakorlatias készséget átadni neki. A 29,5. életéve után a Szűz elkezdi megérteni, hogy milyen bután állt eddig az élethez, és változni kezd, de ez csak azután következik be, hogy sok tudást és tapasztalatot szerzett. Most már kompatibilisek a Skorpióval és az Oroszlánnal is. 41,5. életéve után a Szűz már teljesen kifejlődött spirituálisan. Ekkor már kompatibilis a Nyilassal, aki egy intellektuális, idealista karakter.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Mérleg

A 29,5. életévéig a Mérleg szexuálisan az Ikrekkel és a Vízöntővel kompatibilis. Ezután érettebbé és gyakorlatiasabbá kezd válni, és kezd berendezkedni egy nyugodtabb életmódra. A Skorpióval és a Kossal is felfedezhet hasonlóságokat. Mivel ezek a csillagjegyek a Mars irányítása alatt állnak, ezért néha kissé durvák, és szükségük lehet lágy, kiegyensúlyozott megközelítésre, hogy békés legyen a kapcsolat. A 41,5. életéve után a Mérleg teljesen kifejlődött, ekkor már átvette uralmát az intellektuális énje fölött. Ekkor a Halakkal és a Nyilassal a legösszeillőbb, mivel mindannyian idealisták és romantikusok.

Skorpió

A 29,5. életévéig a legjobb partner a Rák és a Halak. Mindannyian vízjegyek, és ebben a korban nagyon érzelmesek, a mentális kapcsolódás pedig általában szexuális szinten történik. Néha a Skorpió a Bak és a Szűz csillagjeggyel is összeillő párost alkothat. A 29,5. életévük után elkezdenek érni, és amint önmagukra találnak, fokozatosan válnak egyre agresszívabbá és hatalmasabbá. Ezután a Bika és a Mérleg jegyekkel válnak kompatibilissé, mivel ezek a jegyek nagyon türelmesek és képesek tolerálni a Skorpió parancsoló természetét. A 41,5. életéve után a Skorpió teljesen kifejlődött, és immár kontrollálja intellektuális oldalát is. Ekkor a Nyilas és a Vízöntő válhat ideális partnerré.

Nyilas

A 29,5. életévéig a Nyilas legjobb partnere az Oroszlán és a Kos. Mindhárom jegy tüzes, és eddig az életkorig a kapcsolataik nem olyan dependensek és közeliek, mint a vízjegyeknek. A kulcsszó ezekben a kapcsolatokban a függetlenség. Kamaszkorban a Nyilasnak tökéletes partnere lehet a Bika és a Halak. A 29,5. életéve után azonban sokkal érettebbé válik. Ráébred igazi önmagára, és fokozatosan válik egyre nyugtalanabbá. Ekkor a Szűz és az Ikrek csillagjeggyel válik kompatibilissé. Ezeknek a csillagjegyeknek magas az intelligenciája, ami elbűvöli a Nyilast. A 41,5. életéve után a Nyilas kifejlesztette személyiségét megfelelő önkontrollal, és készen áll, hogy megélje a belső békét. Ebben az időszakban nagyon agresszívvá, erőteljessé és függetlenné válik. Ekkor már a Bikával és a Mérleggel válik kompatibilissé. Ezek a csillagjegyek ugyanis képesek erős emberekkel együtt élni.

Bak

A 29,5. életévéig a Bak legideálisabb partnere a Bika és a Szűz. Ez a három csillagjegy ugyanis mind földjegy. A köztük lévő kapcsolat kellemes, kissé passzív, de általában stabil. A 29,5. életévük után a hozzáillő partner a Vízöntő és a Skorpió csillagjegy szülöttei közül kerül ki. A Vízöntő megtanítja neki, hogyan legyen jó és nemes. A Skorpió pedig azért jó választás, mert okos és ravasz. A 41,5. életévük után a Bakok általában már elérték céljaikat. Ekkor a Halakkal a legkompatibilisebbek, mivel ők spiritualitást hoznak az életükbe.

Vízöntő

A 29,5. életévéig a Vízöntő legideálisabb partnere az Ikrek és a Mérleg. Az Ikrek intellektuális stimulációt és felszabadult barátságot kínál, a Mérleg pedig egyensúlyt és harmóniát. A 29,5. életéve után a Vízöntő egyre inkább a praktikus, földhözragadt élet után vágyakozik, ekkor a Szűz és a Kos csillagjegyekkel válik kompatibilissé. A 41,5. életéve után a személyes élete és a munkája is a legjobb úton halad, így készen áll belépni a felső tízezerbe. Ekkor az Oroszlánnal kompatibilis, hiszen ő az ellentéte, és ugyanabba az irányba fejlődnek.

Halak

A 29,5. életévéig a legideálisabb partner a Rák és a Skorpió. Nagyon szoros kapcsolat kialakítására képesek – érzelmesek, szenvedélyesek és gyakran viharosak is. A 29,5. életéve után a Halak a Mérleggel válik kompatibilissé, aki visszafogott bájával és egyensúlyával vonzza magához a Halakat. Amikor a Halak igazán megérett, a Vízöntőt vonzza magához, szélesítve a kommunikációs csatornáit, és elhagyva túlságosan érzelmi természetét. A 41,5. életéve után a Halak elérte a stabilitást és készen áll a mentálisan aktív Szűzre. Kiegészítik és stabilizálják egymást.

X