Oroszlán

Most, hogy a nyár már régen a hátad mögött van, nincs jó okod arra, hogy ne kezdd el egy kicsit komolyabban venni a szerelmi kapcsolatodat. Az utóbbi hónapokat a „komolyra fordulással” társítod, és a Mérlegben járó fogyó Hold idején a fejedbe veszed, hogy talán el kellene kezdened reális terveket szövögetni a pároddal. Ez 2023. szeptember 17-én van, és minden olyan jónak tűnik, mintha tele lenne a levegő lehetőségekkel.

Ez a potenciál inspirálónak tűnik, és arra késztet, hogy azt gondold, hogy az a személy, akivel most együtt vagy, az a személy, akivel mindig is együtt kellene lenned.

Ez jó, mert történetesen ez a személy is veled akar maradni. Szóval, miért ne cselekednél annak megfelelően, amit a szívedben érzel, Oroszlán? Az univerzum összeesküvést sző, hogy segítsen neked a szerelmi életedben. Ki vagy te, hogy nemet mondj? (Hé, én Oroszlán vagyok, mire gondolsz?!)

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz ezeknek a csillagjegyeknek December 9-én

Mérleg

Ha a Mérleg is érintett, akkor reményteljesnek érzed magad. Mindig is jól alkalmazkodtál a csillagjegyed hullámzásaihoz, és amikor a Hold ebben a jegyben növekszik, úgy érzed, hogy személy szerint valami jó felé tartasz.

Ma, 2023. szeptember 17-én optimista érzésre számíthatsz, hogy a romantikus kapcsolatod pozitív változás előtt áll, és ez néhány napon belül meg is fog történni.

A Holdhoz hasonlóan úgy érzed, hogy a tudatosságod növekszik, és ez az érzés tetszik neked. Úgy érzed, hogy stabil talajon állsz, és ha így érzed, akkor tudod, hogy jót tehetsz egy másik embernek. Szeretnél kedves lenni ahhoz, akivel ebben a holdtöltében együtt vagy, és úgy érzed, hogy csak a pozitív jéghegy csúcsát érintetted.

Ezt már olvastad?
Asztrológiai tippek, hogy 2024 a legjobb év legyen minden csillagjegy számára

Halak

2023. szeptember 17. az ígéretről szól. Miközben a Hold a Mérleg felé halad, nem tehetsz róla, de úgy érzed, mintha valami „kattant” volna az univerzumban, és most a te utadat járná. Ez nem csak rád vonatkozik, hiszen van veled valaki, aki fogékony arra, ami az életedben történik, és átveszi a hangulatodat és a hozzáállásodat.

Reménykedve, ha nem is örömmel, de észreveheted, hogy a partnered a szokásosnál kicsit lelkesebbnek tűnik, ami még több inspirációt ad neked.

Ez idő tájt mindketten érezni fogjátok, hogy a jövő helyet tartogat számotokra, és tele lesz szeretettel és izgalommal. Annyi minden vár rátok, és ugyanolyan boldogok vagytok, ha nem kell sietni az odáig vezető úton, mint amikor végre megérkeztek. Minden rendben van!

X