Ikrek

A Hold a Jupiterrel együtt áll, hogy megkönnyítse az életedet, kedves Ikrek, mivel határozottan segít neked alkalmazkodni néhány új elképzeléshez, amit a romantikus partnereddel tervezel. Mivel viszonylag jól fogod érezni magad mindenben, amit ő javasol, izgatottan fogod várni az új változásokat.

Szeretnéd újra érezni azt az izgalmat, és az április 19-én a Jupiterrel együtt járó Hold tranzitja alatt ismét meg fogod tapasztalni azt az érzést a gyomrod mélyén, ami azt súgja, hogy valami nagyon jó fog történni. Olyan valakivel vagy, akit szeretsz, és tudod, hogy ő is szeret téged; itt az ideje, hogy a legjobbat hozd ki a napból, és a legszerelmesebb dolgokat tedd, amiket csak el tudsz képzelni. Mondd ki hangosan és légy büszke, kedves Ikrek; te egy szerelmes ember vagy, és ez így van jól.

Rák

Nem mintha arra kellett volna rávenni, hogy szeresd az otthoni életedet, mert ha van valami, ami jól megy, az egy jó, szilárd románc. A romantikád nagy részét otthon töltöd, szórakozol és otthonos dolgokat csinálsz.

Ma, április 19-én, a Hold Jupiterrel való együttállásakor ismét kapcsolatba kerülsz azzal a hálával, amely abból fakad, hogy tudod, az egyszerű életed azért olyan egyszerű, amilyen, mert te és a párod otthonülő emberek vagytok, akik szeretik a dolgokat a maguk módján csinálni. Úgy tűnik, ez a nap az egyszerűségre helyezi a hangsúlyt, és egy olyan világban, ahol minden állandóan bizonytalannak és ingatagnak tűnik, az olyan napok, mint a mai, megerősítik a partnered iránti szeretetedet. A hála a nap szava, a bensőséges kapcsolat pedig a második helyen áll.

Skorpió

A mai napon, április 19-én kifejezetten szerencsésnek fogod érezni magát. Mintha minden ajtó megnyílna előtted, és semmi sem korlátozna érzelmileg. Te és a párod nemcsak összeilletek, hanem egymásnak lettetek teremtve, legalábbis a Hold és a Jupiter együttállása alatt biztosan így érzed majd. El sem tudod képzelni az életed e személy nélkül, és ez fokozza az iránta érzett szenvedélyedet.

Ma megköszönöd a szerencsecsillagodnak, amid van, és a romantikus életet, ami megadatott neked. Ezzel a személlyel távoli jövőt képzelsz el, és minden egyes előtted álló napot ígéretnek érzel. Jobban szeretnéd, mint valaha, hogy ezzel a csodálatos emberrel töltsd az életed, és úgy tűnik, meg is kapod, amit szeretnél, kedves Skorpió. Hála!

X