Ikrek

Egy gyerekjáték. Így érzed, hogy egy darabban átvészeled ezt a napot. Igen, lehet, hogy érzed a retrográd vonzást, de te Ikrek vagy, és az olyan bolygók, mint a Merkúr, függetlenül attól, hogy milyen tranziton mennek keresztül, mindig „dolgozni tudnak dolgozni érted”. A szerelmi életed jónak és egészségesnek tűnik, és ez nem olyasmi, amit hajlandó vagy megbolygatni.

2023. április 22-én, az Ikrek Hold idején túlságosan is boldog leszel, ha hagyhatod a hamisítatlan állapotában. Ezen a napon nincs mit viccelődnöd, és már csak ezért is lehet, hogy a párod még jobban beléd szeret.

Ez a helyzet veled, kedves Ikrek, azt hiszed, hogy nagyon vicces vagy, és bár így is van… néha rossz hangot ütsz meg, és akkor minden balul sül el; de nem ma! A mai nap a kommunikációs képességeid felméréséről szól, és arról, hogy a megfelelő időben, a megfelelő személynek, aki természetesen a szerelmi partnered, a megfelelő mondanivalót szállítsd.

Szűz

Ha ma képes vagy visszafogni magad, amikor a romantikus partnereddel „megosztod a véleményed”, akkor 2023. április 22. elég szépen alakulhat számodra. Minden a visszatartásról szól, kedves Szűz, és te nagyon jól tudod, hogy mire utalnak itt; hajlamos vagy „elszabadulni”. Bár lehet, hogy elhiszed, de lehet, hogy nem is hiszed el, amit mondasz, de ha egyszer elengeded magad, nagyon nehéz megállítani téged. Ma az Ikrek Holdat kapod, és ennek a tranzitnak köszönhetően könnyebben kihátrálhatsz a szerelmeddel való esetleges vitákból.

Emellett tisztában vagy azzal is, hogy a Merkúr retrográd mozgása milyen következményekkel járhat, így a legjobb, ha visszafogod magad a csípős sértegetésekkel, legalábbis ma még. Az igazság az, hogy ez a te módszered, és a párod azért szeret téged, amilyen vagy. Vigasztalódhatsz azzal a tudattal, hogy bár eléggé „szókimondó” tudsz lenni, azért is nagyon szeretnek, aki vagy.

Vízöntő

Alapvetően te vagy ma az Ikrek Hold szerelmi élményének nyertese, kedves Vízöntő. Meg fogod kapni, amit akarsz, és ez … nagyon keveset jelent. Nem kérsz sokat, mert nem igazán vagy oda a hosszú távú románcokkal járó nehézségekért, így amikor olyan napok jönnek, mint a mai, a saját feltételeid szerint élheted át az egészet.

Nyitott és rugalmas vagy, ha a szerelemről van szó, és azt fogod tapasztalni, hogy akivel most kapcsolatban vagy, ugyanilyen könnyed hozzáállással gondolkodik. Amibe te és a barátod/partnered ma belebotolhattok, az a szabadság érzése.

Nem kell kimondanotok olyan dolgokat, amitől más párok tartózkodnak a Merkúr retrográd szakasza alatt. Nincsenek ilyen titkaitok vagy vágyaitok, egyszerűen csak együtt akartok lenni, és a mai nap remek alkalom erre. Egyikőtök sem botlik meg a szavakban. Ez egy jó nap.

X