Ők a legszerencsésebbek a szerelemben április 25-én

1. Bika

Egyáltalán nem áll szándékodban elengedni a partneredet, mivel úgy érzed, hogy rosszul cselekedett, és most neki kell megfizetnie a hibájáért. Azonban éppen azért, mert szeretnéd, ha az igazságszolgáltatás végbemenne, nem vágysz arra, hogy szakíts a pároddal, csak azt szeretnéd, ha a dolgok igazságosan alakulnának. 2023. április 25-én, a Nap-Hold fényszög tranzit idején ez így is lesz.

Az igazságos az igazságos, és a partnerednek meg kell fizetnie az árát annak, amivel feldühített téged. A jó dolog az, hogy a partnered éppen az a fajta ember, aki szinte mindent tiszteletben tart, amit csak szeretnél, és mindkettőtök erdekében bocsánatot kér, és okot ad arra, hogy elhidd, megtanulta a leckét, és soha többé nem fog úgy viselkedni, ahogyan csalódást okozott. Ezt te is szereted, és ő is szeret téged.

2. Rák

Az otthon számodra mindig ott van, ahol a szíved van, kedves Rák, és 2023. április 25-én a szokásosnál is jobban megbecsülheted ezt az érzést, mivel a Nap és a Hold fényszöge a teljesség elemét hozza a szerelmi kapcsolatodba. Nem azért vagy itt, hogy időt pazarolj, és már most úgy érzed, hogy a romantikus partnereddel túl sok időt pazaroltatok el sehová sem vezető vitákra.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A mai nap az a nap, amikor hagyod, hogy a Nap-Hold fényszög vibrációja átjárja a lényedet, ami azt jelenti, hogy ez az új éned első napja, ami egyben az új „titeket”-t is jelenti. Ezen a napon mindketten egyetértetek abban, hogy a legfontosabb dolog, amire gondolhattok, a szerelmetek fenntartása és megőrzése, és akár a végső romantikát jelenti ez, akár egyszerűen csak a személyes tiszteletet, egyetértetek abban, hogy együtt kell maradnotok, hogy a dolgok működjenek otthon és a jövőben is.

3. Mérleg

Nem szeretnéd az idődet arra pazarolni, hogy olyasvalakinek tettesd magad, aki nem vagy, és a párod sem akarja ezt. A gond itt az, hogy mindketten úgy próbáltok megfelelni egymásnak, hogy azt feltételezitek, mindketten olyan dolgokat akartok, amelyek nem feltétlenül reálisak… vagy igazak. Ez lényegében azt jelenti, hogy mindketten nagyon mély okok miatt szeretitek egymást, és valahogyan rátértetek erre a felszínes pályára, ami miatt mindketten olyan embereknek tettetitek magatokat, akik nyilvánvalóan nem vagytok.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ezért fontos a mai nap számotokra a szerelemben. 2023. április 25-én mindkettőtöket a Nap-Hold fényszögének energiája fog foglalkoztatni, ami mindkettőtöket kiragad ebből a színlelésből, és visszavisz benneteket arra a helyre, ahol rájöttök, hogy úgy szeretitek egymást, „ahogy vagytok”. Még az is lehet, hogy a végén egymás karjaiban nevetgéltek, és azon tűnődtök, hogy miért őrültetek meg mindketten átmenetileg ennyire. Nos, visszatértél, kedves Mérleg, és minden rendben van.

X