Szűz

Lehet, hogy az utóbbi időben nehéz időszakon mentél keresztül, ez, az vagy az a dolog miatt. Úgy érzed, mintha a világ összedőlne a fejed körül, és úgy érzed, szükséged van arra a megnyugvásra, hogy a partnered nem veszi túl komolyan, amit mondasz. Amit a Hold-Neptunusz trinus ezen a napon kihoz belőled, az egy igazán együttérző tekintet a partneredre, aki mindent megtesz azért, hogy neked meglegyen a lelki békéd, amire törekszel.

Ma mély szeretetet fogsz érezni ez iránt a személy iránt, és ez már önmagában is kihoz a rossz kedvedből. Amit ezen a napon, április 26-án adnak neked, az az érzés, hogy nem csak nem vagy egyedül, de nem is csak te vagy itt. Túl sokáig beszippantott az elméd, és a mai nap valahogy megtörik a burok és tudatosul benned, hogy az élet többről szól, mint a problémáidon való rágódásról. A romantikus partnered ott van melletted, és ez nagyon boldoggá tesz.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Vízöntő

Az teszi ezt a napot olyan különlegessé számodra, kedves Vízöntő, mert a Hold-Neptunusz trónusa alatt úgy érzed, mintha … önmagad lennél, és bár ez nyilvánvaló, sokáig tartott, amíg elfogadtad, ki vagy. Ez a szerelemben úgy jelenik meg, hogy mivel most annyira jól érzed magad, hogy önmagad vagy, kevésbé strukturáltnak tűnhetsz azzal a személlyel, akivel kapcsolatban vagy.

A Hold-Neptunusz trinus alatt a spirituális oldaladdal kerülsz kapcsolatba, és ez eltávolít a fizikai oldaltól, amennyiben most, ezen a napon, április 26-án spirituális szinten tudsz kapcsolódni a partneredhez. Nem a fizikai szeretetről van szó, bár ez a fajta kapcsolat továbbra is elérhető számodra. Amit ezen a napon megismerhetsz, az egy igazi kötelék a kedveseddel, és ez minden eddiginél jobbnak fog tűnni, amit eddig megtapasztaltál vele.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy szívfajdalma meggyógyul június 8-án

Halak

Ami ezen a napon, április 26-án felemel, az mind arról szól, hogy úgy érzed, most már teljesen megérted, hogy valaki más min megy keresztül, és ez a „valaki más” a romantikus partnered. Eleve nem árt, ha empatikus vagy, de a Hold-Neptunusz trigon alatt végre megérted, mi mozgatja a párodat.

Ráadásul egy idő után először úgy érzed, hogy eltűnhetsz az útból, mert úgyszólván elloptad a reflektorfényt, neki pedig égető szüksége van arra, hogy csilloghasson. Ezt érted. Megérted, hogy hagynod kell neki teret.

Ennek semmi köze a tényleges kapcsolathoz, és nagyon is sok köze van magához a személyhez. Szüksége van arra, hogy ragyogjanak érte, és ezen a napon félreállsz, hogy ők a maguk módján tehessék a dolgukat. Mindez nagy szeretettel és megbecsüléssel fizetődik ki.

X