Oroszlán

Nos, természetesen a te csillagjegyednek is jól jön az Oroszlán Hold, és bizonyos értelemben már régóta vársz egy ilyen napra. Nos, szerencséd van, mert az Oroszlán Hold is várt rád, kedves Oroszlán. Április 27-én képes leszel elég jól érezni magad a romantikus partnered közelében ahhoz, hogy olyat mondj neki, ami minden szempontból betalál.

Ha már gondolkodtál azon, hogy valami olyasmit teszel, mint például … házassági ajánlatot teszel … akkor a mai nap remek alkalom erre, nemcsak azért, mert a hangulat megfelelő, hanem mert ő is az Oroszlán Hold hatása alatt áll, és a hangulata az elfogadásról és az imádatról szól.

És ha a házasság nem is annyira fontos neked, a testi szeretet egészen biztosan az, és ez azt jelenti, hogy a mai nap az ölelésről, a csókról és egymás imádatáról szól. Az élet azért van, hogy éld, kedves Oroszlán, és ezen a napon, április 27-én, te ott vagy mindenben. Élvezd a napot!

Szűz

Ideális esetben szívesen töltenéd életed minden napját szerelemben, de tudod, hogy ez egyszerűen nem lehetséges. Ma nem így érzed, sőt, április 27-én, az Oroszlán Hold idején olyannyira szerelmesnek és figyelmesnek érzed majd magad a szerelmes pároddal, hogy az megdöbbenhet a kedves viselkedésedtől. Ez nem is fog ártani a dolgoknak, hiszen pozitívan fog reagálni. A párod már évek óta várja, hogy felkerekedj, akármilyen régóta is vagytok együtt.

De a helyzet az, hogy ma őszinte vagy. Őrülten szerelmes vagy, és még ha tegnap visszatartottad is ezt a szerelmet, ma úgy érzed, hogy „teljesen ott vagy”, és azt tervezed, hogy beavatod az érzéseidbe. Ez egy teljesen új szerelmi és életszemlélet kezdete lehet számodra. Az Oroszlán Hold nem viccel; ha a szerelem a levegőben van, könnyen lehet, hogy mostantól ez lesz az a levegő, amit szívesen belélegeznél.

Mérleg

Úgy érezheted, hogy ma egy második esélyt kapsz, kedves Mérleg, mivel a maihoz hasonló rezgések nem gyakran érnek téged. Április 27-én a Hold az Oroszlánban jár, és ez arra ösztönöz, hogy jobb szeretője legyél annak, akivel kapcsolatban vagy. Tudod, hogy ez jó dolog, még akkor is, ha a múltban visszafogott voltál az érzéseiddel. Mindig is szerettél volna egy kicsit kifejezőbb lenni a szerelmeddel, de egyszerűen nem így születtél.

Ez az a pont, ahol a dolgok jobbra fordulnak. Az Oroszlán Hold túlságosan is inspiráló ahhoz, hogy „kiüldözd” ezt az egészet, és a végén még meglepheted magadat azzal, ahogyan ma a szeretet gondolatához viszonyulsz. Nem fogod tudni megállítani magad, és ha egyszer elkezded megosztani a szeretet szavait, meg fogsz lepődni, milyen jó érzés végre elmondani a szerelmednek, mennyire szereted és értékeled őt.

X