Ők a legszerencsésebbek a szerelemben április 28-án

Bika

A mai napon teljesen kiteljesednek az érzéseid, és ez azt jelenti, kedves Bika, hogy ha szerelmes vagy, akkor kész vagy arra, hogy az érzéseidet végigvidd. Nem érdekel többé a „lassúság”; azt akarod, ami a tiéd, és amiről úgy gondolod, hogy a tiéd, az az a személy, akivel már egy ideje együtt vagy.

Ő szeret téged, és megmutatta neked, hogy valóban ő az igazi. Nincs időd az életedben hamis reményekre vagy ideiglenes szeretőkre; megállapodni és elköteleződni akarsz, és a Hold-Vénusz fényszöggel az égen arra inspirál, hogy nyíltan és a lehető legőszintébben kimondd az érzéseidet. Ma száz százalékig „a bajnok” vagy; bátor és igaz vagy, és a partnered figyelmesen fog reagálni rád.

Rák

A Bika előrejelzéséhez hasonlóan ma te is érezni fogod a Hold-Vénusz fényszögének erejét, mégpedig úgy, hogy egyszer és mindenkorra meg akarod pecsételni a dolgokat. Ez azt jelenti, hogy ha te és a szerelmed, a rendkívüli partnered eddig az elköteleződés gondolata körül ingadoztatok, akkor ma ultimátumként fogod elé tárni az ötletet.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A Hold és a Vénusz fényszöge alatt nincs kedved félmegoldásokhoz; mindent akarsz, és a mai napod teljes egészében ennek az elképzelésnek a biztosításáról fog szólni. Nincs türelmed a „játsszuk el a dolgot” ötletekre. Már játszottál az ötlettel, most itt az ideje a valóságérzékelésnek és a tetteknek. Bízol abban, hogy a partnered is követni fogja a példádat, de lehet, hogy egy kicsit fenékbe kell rúgnod, hogy rávedd a dologra. Mégis, összességében ő is jól jár majd, ahogyan te is.

Szűz

Ami a fejedben van, az nem maradhat többé csak ott; most akarod megteremteni a valóságot, és ezt 2023. április 28-án hajlandó vagy elkezdeni. Amire ez utal, az az igényed, hogy a kapcsolatodat stabil, kizárólagos és ígéretes legyen. Már nem elégszel meg azzal, hogy csak ülsz és várod, hogy ő lépjen.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ha muszáj, akkor egyedül fogod megtenni, és ez azt jelenti, hogy a Hold és a Vénusz fényszögének tranzitja alatt odamész a kedvesedhez, és elmondod neki, hogy vagy teljes szívvel elkötelezi magát melletted, vagy továbbálhat.

Ő természetesen kapva kap majd az alkalmon, hogy veled töltse az életét, úgyhogy ebből a szempontból nem kell aggódnod. Amire szükség van, az a te lendületed, és az önuralmad; itt rád van szükség, hogy ez a kapcsolat előrehaladjon, és sikerrel járj, ha erőfeszítéseket teszel.

X