Csütörtökön itt az ideje, hogy a következő csillagjegyek beavatást nyerjenek valamibe, amin már régóta gondolkodtak… valamibe, amit eddig talán haboztak megbeszélni, de most végre készen állnak a kommunikációra. A Merkúr és az Északi Csomópont együttállása során, amely erre a napra esik, észreveheted, hogy a szokásosnál kicsit bátrabbnak érzed magad, és ez a fajta bátorság csak pozitív eredményekhez vezethet.

Mivel a Merkúr-átvonulás az Északi Csomópont kapcsolatban áll a terjeszkedéssel is, ez egy jó alkalom arra, hogy elkezdj gondolkodni a családod bővítésén, vagy elhatározd, hogy új lakóhelyeket nézel meg. Ebben az aspektusban a látókörünk tágításáról van szó, és bebizonyosodik, hogy ha erőfeszítéseket teszünk, akkor a szerelemben és az életben is a siker felé haladunk.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű napja lesz június 10-én

Bizonyos csillagjegyek esetében jól érezhetjük magunkat és bízhatunk abban, hogy szavainkat nyitott szívvel fogadják, nem kell tartanunk a rossz reakcióktól 2023. április 6-án. Bízhatunk abban, hogy a szerelmi életünk nemcsak jó, hanem ígéretes is. A mai nap azt hozza magával, hogy van holnap, amire várhatunk, és mivel a Merkúr az Északi Csomóponthoz kapcsolódik, a holnapot szerelmesnek és romantikusnak láthatjuk!

Három csillagjegy, akik 2023. április 6-án a legszerencsésebbek a szerelemben:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X