Bika

A Vénusz és a Neptunusz fényszöge megdolgoztatja az intuíciódat és az érzékenységedet. Bár már eddig is némileg empatikusan figyelted a partnered belső világát, 2023. április 7-én pénteken még jobban fogod tudni, mi mozgatja őt. Teljes szívedből szereted ezt a személyt. Csak a legjobbat akarod neki, ezért mindent megteszel, hogy valami különlegeset tegyél az érdekében.

Sosem voltál szégyenlős a romantikus gesztusokkal kapcsolatban, de a mai nappal az „év legjobb romantikus partnere” díjért járó elismerés vezető pozíciójába kerülsz.

Igazán jó vagy ehhez az emberhez, és meglátod, mit kapsz: az egészséges imádattal határos rajongást. Úgy tűnik, a partnered ugyanúgy szeret téged, mint te őt. Gól!

Szűz

Április 7-én úgy döntesz, hogy a partnered fontosabb nálad, főleg azért, mert elkezdted azt hinni, hogy csak stresszből és túlkapásokból állsz. A Vénusz-Neptunusz fényszöge alatt arra a személyre fogsz koncentrálni, aki megnevettet téged örömödben.

Megérdemli, hogy ma királyi bánásmódban részesüljenek, és te a legjobbat adod neki magadból.

A túlzott elnézéstől kimerülsz, és azon tűnődsz, vajon „megvan-e még benned”, hogy kedves és szeretetteljes légy. Nos, tudod mit? Nem csak kedves és szeretetteljes vagy; te minden vagy, sőt még annál is több annak a személynek, akit szeretsz. Ő nagyon szeret téged.

Halak

Ezen a pénteken a stressz helyett a szeretetet választod. Ha a stresszt választod, tönkreteheted az egész napot, és nem élvezheted a partnereddel töltött időt. A Neptunusszal fennáll a veszélye annak, hogy több félreértés és zavaros értelmezése lesz a szerelmed viselkedésében.

De félre fogsz tolni minden egót, és az főnyereményért küzdesz, amiből a kapcsolatod úgyis készül.

Ma elfogadod a sebezhetőségedet, és tudod, hogy a partnered nem fogja kihasználni a gyengeségeidet. Azért van itt, hogy szeressen, imádjon és becsüljön téged, és 2023. április 7-én beengeded őket, kedves Halak. Elvégre ez a te életed. Ragadj meg minden szépséget és szeretetet, amit csak kaphatsz!

X