Kos

Ha a múlt hónapban nem működött, akkor ez a hónap erről fog szólni számodra és a partnered számára, kedves Kos. 2023. augusztus 1-jén járunk, és a Mars-Jupiter tranzitja az összes harangotokat megkongatja. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a nagy képet látod, hanem azt is felismered, hogy mit kell tenned, ha ezt a nagy képet meg akarod valósítani a szerelmi életedben.

Az elmúlt hetekben komoly kompromisszumokat kellett kötnöd, de az új hónapba lépve úgy tűnik, mindez nagyon is megérte. Ami túl sok kompromisszumnak tűnt, most megmutatta, hogy kitartásod kifizetődött a szerelem és a romantika terén, ami pontosan az, amire vágytál. Az augusztus nagyon sok mindent tartogat számodra, kedves Kos. Maradj az úton, és tartsd nyitva a szíved. Ez még csak a kezdet számodra és a szerelmed számára, és ahogy a dolgok állnak, minden jóra fordul.

Nyilas

Valaki azt mondta, hogy „verseny”? Bár a csillagjegyed arról ismert, hogy te vagy a végső versenyző, te úgy ismered magad, mint aki jobban vágyik a sikerre, mint a dicsőségre; nem feltétlenül versenyzel, csak keményen dolgozol, és megkapod, ami jár neked. A szerelemben úgy érzed, hogy ez az az aréna, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból.

Ez azt jelenti, hogy jól bánsz a partnereddel, és biztonságot adsz neki a szeretetedben. 2023. augusztus 1-jén, a Mars-Jupiter trinus alatt azt szeretnéd, ha megtudná rólad az igazságot, miszerint egyszerre vagy sebezhető és vad, és hatalmas erőt hordozol magadban, amit hajlandó vagy átadni neki, szerelemben és szenvedélyben. Nem mintha tudnia kellene, hogy ő az „első számú” a számodra, de nem árt, ha hallja, és a hónap első napján meg is kapod, amit szeretnél, méghozzá szeretettel.

Vízöntő

A telihold a csillagjegyedben segít, hogy szem előtt tartsd, mi az, amit a jövőben szeretnél, és magabiztosnak érzed magad… azonban ma kezdődik minden, és 2023. augusztus 1-jén megtapasztalhatod, hogy a Mars-Jupiter tranzit hogyan működik együtt ezzel a teliholddal, olyannyira, hogy te és a romantikus partnered nagyon is tisztában lesztek egymás igényeivel és vágyaival.

A mai nap egyszerűen jó érzés számodra, és hajlandó vagy arra menni, amerre ez a jó érzés vezet. Te és a partnered nemrégiben olyan döntéseket hoztatok, amelyek mától életbe lépnek; elkötelezettek vagytok a jó kapcsolat iránt, és a Mars-Jupiter trinus lehetővé teszi, hogy higgy a szeretői képességeidben. Ma egy cseppet sem vagy önző, és ez sokkal jobb érzés, mint amire számítottál. Hajlandó vagy adni, megosztani és élvezni a napot.

X