Bika

Amikor Halak Hold áll az égen, hajlamos vagy kicsit nyugodtabbnak érezni magad olyan dolgokkal kapcsolatban, mint a szerelem, a munka vagy akár a saját egészséged. Az aggodalmaskodási hajlamod csökken, és mivel természetedből adódóan kissé aggódó típus vagy, a mai tranzit örömmel tölti el a világodat. Ezen a napon, 2023. augusztus 2-án a romantikus partnereddel olyannyira jól érzed majd magad, hogy a szokásosnál többet nevetgélhettek.

Talán a feszültségek ideje lejárt, és most, hogy a Halak Hold mintegy „megtörte a jeget”, mindketten felismerhetitek, hogy valóban szerelmesek vagytok egymásba, és hogy az egyesüléseteket komolyan kell venni. Nem az a pár vagytok, aki apróságok miatt szakít, és ezen a napon nagyon jól fogjátok érezni magatokat az ilyen gondolkodásmóddal.

Rák

Az ilyen napok visszaadják a szerelembe vetett hitet, mivel a Halak Holdja megadja a lelki békét, amire annyira vágytál, és ez egy olyan nap formájában érkezik, amikor mind te, mind a partnered nem tudtok mást adni egymásnak, csak a szerelmet, az édes szerelmet. Képzeld csak el! Egy drámamentes napot, amikor kettőtöket tényleg nem érdekel sokkal több, mint az, hogy együtt létezzetek abban a tudatban, hogy együtt vagytok.

Más szóval, amitől ez a nap olyan különlegesnek tűnik, az… semmi különös. Csak „ott vagytok”, és csak a pillanat létezik. Ez már önmagában elég ahhoz, hogy úgy érezd, az egész univerzum azon dolgozik, hogy jobbá tegye az életedet. Jó érzés végre csak úgy, egyetlen fellángolás nélkül kijönni a partnereddel, és a mai nap, 2023. augusztus 2. valóban ez a nap. Jó szórakozást!

Halak

Minden rendben van a világodban, kedves Halak, mivel a Hold belép a csillagjegyedbe, és erőt ad a szerelemben, így békésen érezheted magad az életedben. Ezen a napon, 2023. augusztus 2-án nem érzel késztetést arra, hogy felrázd a hajót, és meglátod, hogy a szerelmi partnered értékelni fogja a „pihenőidőt”, mivel már nagyjából hozzászokott a vad és őrült bohóckodásodhoz.

Ezek a bohóckodások nem mindig olyan szórakoztatóak, mint amilyennek szeretnéd, de ne félj, ez egy „bohóckodásmentes” nap, és te is rá fogsz jönni, hogy több ilyen napra van szükséged. Mi az, nincs dráma? Nos, úgy tűnik, túl tudod élni az életet súlyos felfordulások nélkül is, és a Halak Hold idején a nap a tiéd. Tegyél magadnak egy szívességet, tartsd fenn a jó érzést, semmi sem állíthat meg. Vedd a mai inspirációt az eljövendő dolgok jelének. Sikerek várnak rád és a partneredre, kedves Halak.

X