Ők a legszerencsésebbek a szerelemben augusztus 24-én

Ikrek

Ó, milyen boldog leszel ma, kedves Ikrek, amikor észreveszed, hogy nincs feszültség közted és a párod között. Sőt, ne is gondolj rá túl sokat, különben még okozhatsz is! A helyzet az, hogy ma a Nyilas Hold van az oldaladon, és ez perspektívát ad neked.

A szerelmi életed sokkal jobb, mint amilyennek hiszed, és ennek tudatában rájössz, hogy eddig akaratlanul is lealacsonyítottad a párodat, ami NEM az volt, amit szerettél volna.

A mai nap megszabadít saját ítélkező természeted rabságából. Amikor rájössz, hogy lehetnek szép és szeretetteljes napjaid anélkül is, hogy szétszednéd a partneredet, akkor azt is megtudod, hogy ez a fajta hozzáállás folytatódhat, a végtelenségig. Használd a Nyilas Hold erejét, hogy megszabadítson a túlságosan „ítélkező” magatartástól; a párod teljesen értékelni fogja a vakációt.

Oroszlán

Hosszú utat tettél meg, bébi, és ezen a napon, a Nyilas Hold idején végre megszabadulhattok a pároddal a rossz szokásoktól, amelyek a kezdetektől fogva gyötörték a kapcsolatotokat. Így van; a mai nap, 2023. augusztus 24. az a nap, amikor mindketten kölcsönösen megállapodtok abban, hogy abbahagytok valamit, és újrakezditek, egy vadonatúj tervvel.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Mivel mindketten ugyanarra az eredményre összpontosítotok, erősnek és feltöltődöttnek érzitek magatokat; semmi sem tarthat vissza benneteket, és ez főként azért van így, mert tudjátok, hogy nem vagytok egyedül. Te és a szerelmed erősebbnek érzitek magatokat, mint valaha, és a jó iránti meggyőződésetek miatt még könnyebb elérni ezeket a célokat.

Most nincs visszatekintés, hiszen a Nyilas Hold csak előre mutat. A múlt visszatartott téged, most itt az ideje, hogy új és egészséges módon élhesd meg a szerelmet.

Mérleg

Amit ezen a napon, 2023. augusztus 24-én megtapasztalsz, az az a fajta szerelem, amire mindig is vágytál; az a fajta, ami nem fáj. Hát nem erre vágyunk mindannyian? Persze, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is kapjuk, nem igaz? A Nyilas Hold átvonulás alatt megengeded magadnak, hogy sodródj a dolgok sodrásával, ami azt jelenti, hogy nem próbálod majd irányítani a napot, ahogy általában szoktad.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ma van az a nap, amikor hátradőlhetsz, és élvezheted, hogy mit is jelent valójában a bizalom. Teljesen megbízni a partneredben ajándék; ma megtapasztalhatod, hogy a belé vetett bizalmad megnyitja őt, és bizalmat ad neki, hogy önmagát adja. Nem érzi úgy, hogy elítéled őt, és nem gondolja, hogy „mindent visszaveszel”, ha egy bizonyos módon viselkedik.

A mai nap mindkettőtöket egyenrangúvá tesz; ez újdonság számodra, kedves Mérleg. Fantasztikus érzés, hogy a partnereddel „egyenrangú” vagy. Ezt hozza neked a Nyilas Hold ma, 2023. augusztus 24-én.

X