Kos

A mai napon az történik a szerelmi életedben, hogy megnyugodtál a gondolattól, hogy a nehéz idők végre véget értek… legalábbis egy időre. Az utóbbi időben felmerült kételyeidet együttérzéssel fogadták, és a partnered készen áll arra, hogy a következő szintre lépjen veled.

2023. augusztus 3-án, a Hold és a Jupiter fényszög tranzitja során azt tapasztalhatod, hogy meglepően nyitott vagy erre az elképzelésre, és már nem vagy abban a rohanó-rohanó-rohanó üzemmódban, amelyben a nyár nagy részében voltál. Nem bánod, ha hátradőlhetsz és lassabb tempóban haladhatsz a dolgokkal, és ez azért van, mert te és a partnered átléptétek a küszöböt; már nem vagytok a románc kezdeti szakaszában – úgymond „leérettségiztetek”. Ezen a ponton már szabadnak és könnyednek érzed magad azzal a személlyel, akivel együtt vagy. Valóban nagyon szerencsés nap.

Skorpió

A hűség mindig is az első számú mérce volt számodra, de sok időbe telt, amíg a jelenlegi partnereddel „bizalmi szempontból” belerázódtál a dolgokba. Szerencsés vagy, hiszen a mai nap, 2023. augusztus 3. új kezdetet jelent a partnerségetekben, mivel a Hold-Jupiter fényszög átveszi a vezetést, és lehetővé teszi, hogy végre belesüllyedjetek abba a meleg és ölelgetős térbe, amit úgy hívnak, hogy ‘igazi romantika’.

Ez a tranzit nem az átmeneti állapotokról szól, hanem a nagy egész gondolatát tiszteli, és meglátod, hogy a te csillagjegyed, a Skorpió nagyon is otthonosan mozog a hűség és az állandóság fogalmaiban. A beszélgetések a jövő és a románcotok állapota körül fognak forogni, és minden jó lesz, ahogyan azt meg fogjátok tapasztalni. A mai nap azt a benyomást kelti benned, hogy mindazok után, amin keresztülmentél, az a személy, akivel most együtt vagy, a válasz nagyon sok kérdésedre.

Halak

A mai nap egy kis friss levegőt és megkönnyebbülést hoz a románcodba, mivel a dolgok végre úgy tűnik, hogy jó irányba haladnak, ami a szerelmet illeti. 2023. augusztus 3-án a Hold és a Jupiter fényszög tranzitja során úgy fogod érezni, hogy az az egy dolog, ami eddig hiányzott, végre a helyére került, és ez az egy dolog, kedves Halak, a bizalom. Ez minden, amire valaha is szükséged volt, és a múltban azzal áltattad magad, hogy minden rendben van, mert bíztál abban, akivel együtt voltál.

A helyzet az, hogy valójában sosem bíztál meg benne, még akkor sem, ha nem adott okot arra, hogy ne bízz benne. A Hold és a Jupiter fényszöge alatt azonban könnyebbé válik a dolgok megítélése, és keresni fogod a pozitív aspektusokat, miközben megbocsátod a negatívumokat. Egyszerűen már nincs annyi időd, inkább élvezed azt, amid most van, és ezen a napon megtapasztalhatod azt a fajta szeretetet és biztonságot, amire vágysz.

X