Ők a legszerencsésebbek a szerelemben augusztus 4-én

Ikrek

A Hold mai Halak-átvonulása alatt a reménykedés a tetőfokára hág, és 2023. augusztus 4-én végre úgy érezheted, hogy „meg tudod csinálni!” És a „siker” arról szól, hogy legyen bátorságod odamenni a neked tetsző személyhez, és tudatni vele, hogy nem csak érdeklődsz, hanem „több” is, mint érdeklődő vagy. Elbűvölőnek érzed magad; úgy érzed, mintha el tudnád kápráztatni ezt a személyt, hogy felfigyeljen rád, és őszintén szólva, valószínűleg igazad van ezzel az érzéssel.

Néha, amikor vonzónak vagy „bájosnak” érezzük magunkat, akkor a valóságban is megnyilvánulnak ezek a tulajdonságaink, és a te napod éppen errefelé tart, kedves Ikrek. Ha akadályok állnak az utadba, akkor azokat ugródeszkának tekinted – olyan dolgoknak, amelyekkel megtanulsz megbirkózni, és amelyeken túljutsz. Küldetésed van, és minden arról szól, hogy igényt tartasz a sikeredre. A mai nap még csak a kezdet, de micsoda kezdetet kaptál.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Rák

Úgy döntöttél, hogy minden neurózisodat felfüggeszted. Ha ezeknek a negatív vonásoknak létezniük kell, akkor tegyék azt máshol, mert az Oroszlán-szezonban egyszerűen nincs helye a gyengeségnek. A mai nap, 2023. augusztus 4. a Halak Holdat hozza neked, és vele együtt azt a gondolatot, hogy az vagy, amit megeszel, vagyis ha gondolod, az lehetsz, és amire gondolsz, az az, hogy valakinek a szeretője legyél.

Már egy ideje szemet vetettél arra a bizonyos személyre, és mivel te egyedülálló vagy, ő pedig szintén egyedülálló… és keres… nos, ez úgy hangzik, mintha kettő meg kettő egyenlő négy lenne. Minden értelmet nyer, és itt az ideje, hogy összeszedd a bátorságodat, és rátérj erre a személyre. Ma túl jól érzed magad ahhoz, hogy hagyd, hogy ez a bátorság alábbhagyjon, úgyhogy menetelj előre, bátor katona, és mentsd meg a napot!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Halak

Ma már semmi sem állíthat meg, mert hosszú időbe telik, mire eljutsz oda, hogy eléggé biztonságban érzed magad… de ha már ott vagy, akkor számolni kell veled. A Halak Hold idején úgy gondolod, hogy az álmaid csak arra várnak, hogy megvalósítsd őket. Több van benned, mint remény. Szeretet van a szívedben, és tudod, hogy a szándékaid a lehető legpozitívabbak.

Ha szerelmes vagy valakibe, de ő még nem tud róla, akkor ma van az a nap, amikor felmelegedsz felé, és elmondod neki, mit érzel. Meg fogsz lepődni, mennyire nyitott ma mindenki irántad. Mintha olyan hatalmad lenne, hogy elbűvöld az embereket, mint valami tündér. A tündérhatalom megvalósíthatónak hangzik, úgyhogy csapkodj a szárnyaiddal a szerelmed felé. NEM fog tudni ellenállni neked!

X