Kos

Egy ideje már lendületben vagy, kedves Kos, és ahogy az nálad lenni szokott, nagyon könnyen felveszed a lendületet, és ezt bizonyára meg is teszed magadért. Hihetetlen pozitív hozzáállásod mostanában nagyon is megteszi neked a hatását. 2023. augusztus 7-én elképesztő hozzáállásod átragad a romantikus partneredre, aki imádni fogja ezt a sok felháborító „jóságot”.

A Nap-Jupiter négyzete miatt úgy érzed, hogy a képességeid gyakorlatilag határtalanok, ami minden bizonnyal hatással van a partnered megítélésére rólad és a közös szerelmi életetekről. Mivel ezen a napon olyan pörgős és vidám vagy, azt fogod tapasztalni, hogy a partnered nagyon könnyen csatlakozik hozzád. Elfogadja azt, aki vagy, és imádja a fantasztikus hangulatod minden pillanatát. Jó neked, kedves Kos! Az univerzum rád mosolyog, és minden rendben van.

Rák

A lazítás ideje lejárt, de hű, de sokat kaptál belőle? Szükséged volt a pihenőidőre, hogy újra összeszedd magad, és most, hogy újra a régi jó önmagadnak érzed magad, itt az ideje, hogy megoszd a gazdagságot azzal, akit a legjobban szeretsz. A 2023. augusztus 7-én a Nap-Jupiter négyzete alatt meglátod, hogy amit lehetségesnek hittél, az valóban lehetséges.

A szerelem és a romantika terén is megkaphatod, amire vágysz. Nem haraptál le többet, mint amennyit meg tudsz rágni, és nem vagy egyedül mindezzel. Melletted van ma az a személy, aki szeret és támogat téged, és ezt addig fogja tenni, amíg csak szeretnéd. Ma nem érzed magányosnak magad, mert szeretet vesz körül, ami biztonságot és reményt ad egy szép és szeretetteljes jövőre. Minden rendben van, kedves Rák. Élvezd a napot.

Oroszlán

A mai nap, 2023. augusztus 7. nagy részét vihogással töltheted, mert nem is hiszed el, mennyire szeretnek téged. Ez a Jupiter-Nap négyzete neked. Hajlamos feltárni az igazságot, és a te esetedben az igazság az, hogy nem voltál tudatában annak, hogy a romantikus partnered mennyire ragaszkodik hozzád. A mai nap megmutatja neked, hogy te vagy az abszolút szeme fénye, és nem mellesleg egy különleges ajándékot is kapsz.

Ma van a születésnapod, kedves Oroszlán? Születésnapi időszakod van, ezért ne lepődj meg, ha elárasztanak téged a neked tetsző anyagi dolgokkal. Ezek a dolgok semmik ahhoz a szeretethez képest, amit ma kapsz. A szerelemben 2023. augusztus 7-én megnyerted a főnyereményt, és egész nap fülig érő szájjal mosolyogsz majd. Nem is olyan rosszul!

X