Kos

Bár mindig is céltudatos és bátor voltál, nem mindig voltál tökéletes összhangban azzal, amit a célodnak nevezhetsz. Bár a célt csak te ismered, ma van az a nap, amikor úgy tűnik, hogy mindez a helyére került.

A Nap és a holdcsomópontok fényszögének tranzitja során olyan magabiztosnak érzed majd magad, hogy többé nincs szükséged a védekezésed fenntartására; valami kattogtatja benned a szabadság és az önszeretet érzését.

Ez az önszeretet megnyitja az ajtókat a még több szerelem áramlása előtt; ekkor fogod meglátni a romantikus partneredet olyannak, amilyen. A végén még jobban fogod szeretni őt, mint ahogy azt el tudnád képzelni.

A Nap-holdcsomópontok fényszöge alatt már nem fenyegetnek téged az emberek vagy akár a kudarc gondolata; most már tudod, hogy ki vagy, és ez teljesen új irányt ad a szerelmi életednek. Párként szabadon mozoghattok együtt az életben, mert tudjátok, kik vagytok.

Oroszlán

A mai tranzit során jól fogsz járni; a Nap fényszögen van holdcsomópontokkal, ami az elfogadás gondolkodásmódjába helyez téged.

Általában nem gondolnád, hogy egy ilyen egyszerű dolog, mint az elfogadás, jótékony hatással van a szerelmi életedre, de így van, és így lesz ez a jövőben is. Megtanultad, hogy a sorsod nem sivár, és hogy tudattalanul elnémítottad magad olyan okokból, amelyeket már nem ismersz el érvényesnek.

Pároddal egy hullámvölgybe kerültetek, aminek nincs jó oka. 2023. február 26-án a Nap  és a holdcsomópontok fényszöge alatt rájössz, hogy az idő múlandó, és hogy igazodnod kell ahhoz, amit a valóságodnak hiszel. Szerelmet érzel a személyed iránt, és elgondolkodsz azon, miért tartottad magad vissza. A mai nap mindent megváltoztat, és elindít egy sokkal jobb romantikus élet felé.

Nyilas

Végre úgy tűnik, minden darab a helyére került. Bumm! A mai nap a te szerencsenapod, kedves Nyilas, mert te vagy abban a szerencsés helyzetben, hogy egyike vagy azoknak az állatövi jegyeknek, amelyek befogadják a Nap és a holdcsomópontok fényszögének energiáját.

Ez az esemény annyiban lehet világrengető, hogy ma van az a nap, amikor rájössz, ki vagy, mit akarsz, és kivel szeretnéd megosztani az életedet.

Lehet, hogy játékos és könnyed vagy, de már nem játszol az életeddel; hiszed, hogy céllal vagy itt. Minél közelebb kerülsz e cél birtoklásához, annál jobb emberré válsz.

És ahogy ezt a tudást birtokba veszed, úgy leszel könnyebben élhető és elbűvölőbb; a negativitás és a bizonytalanság nehéz csomagjaival, amelyek mindenhová elkísérnek, nagyon megközelíthető embernek mutatkozhatsz, és megesik, hogy ezen a napon, 2023. február 26-án, a Nap és a holdcsomópontok fényszöge alatt olyan különleges személyt vonzol magadhoz, akit talán „megtartasz”.

X