Ikrek

Július 1., lágy suttogásként érkezik, és kecses útjai mintha a helyes útra terelnének. Az a fajta ember vagy, aki minden hónap első napjára valami különleges dologként tekint; még ha ez a saját babonád is, inkább azt hiszed, hogy ha az első nap jól alakul, akkor a hónap többi része is követni fogja.

Nos, ez az első nap sok örömet hoz neked, kedves Ikrek, és nagyon jól fogod érezni magad ma azzal a személlyel, akivel romantikus kapcsolatban vagy, egyszerűen azért, mert egyikőtök sem érzi magát nyomás alatt, nyaggatva vagy rángatva, hogy olyasmit tegyen, amit nem akar. Sőt, ahogy a nap előrehalad, és a Nap és a Jupiter fényszögének megnyugtató rezgései átveszik az uralmat, te és a partnered egyre inkább úgy fogjátok érezni, hogy nem csináltok semmit. Lehet, hogy ez a nap csak annyit tartogat számotokra, hogy hátradőljetek és fogjátok egymás kezét, de az is lehet, hogy pont erre van szükségetek.

Oroszlán

Az a fajta ember vagy, aki „birtokolja” a nyarat, és amikor július 1-je van, úgy érzi, hogy ez még csak a kezdet; annyi minden vár rád és nem tudsz segíteni, de egyszerre hálás és reménykedő vagy. Te és a romantikus partnered jól megvagytok, és július 1-jét, úgy érzed, mintha a te személyes „kezdési időpontod” lenne. Nagy terveid vannak, és élvezed, ahogy a Nap-Jupiter fényszög a partneredre hatni látszik, és ahogyan ő úgy döntött, hogy sodródik az árral.

Ma olyasmit látsz meg benne, amit ritkán látsz, és ez mérhetetlenül tetszik neked. Talán csak arról van szó, hogy ezen a napon sokkal nyitottabb veled szemben, vagy egyszerűen csak arról, hogy nem keresi, mi a rossz az adott helyzetben. A viselkedése előhozza belőled a nagylelkű (és lusta) oroszlánt, és egyszerre érzed magad védelmezőnek és szerelmesnek.

Nyilas

Ezen a napon nincs olyan, hogy Summertime Blues, és biztosan nem a te számodra. Július 1-jén a Nap és a Jupiter fényszög tranzitja következik be, ami olyan, mint a „Nyilas plusz”, és a jegyed összes „jobb” tulajdonságát érezteti veled, például szabadnak és kreatívnak érzed magad, a szerelem és a romantika terén pedig úgy érzed, hogy végre van valaki az életedben, aki megért téged.

Az, hogy mindez a hónap első napján történik veled, jó érzéssel tölt el, hogy hová tartassz. Úgy érzed, hogy a nyár nagyon sok mindent tartogat számodra, és hihetetlenül jól érzed magad a szerinted jó dolgok miatt. A szerelmeddel ma egy inspiráló ötlettel állhattok elő, közösen… valami olyasmivel, amit a közeljövőben megvalósíthattok, például egy szabad hétvégét, vagy egy nyaralást valahol egzotikus helyen.

X