Kos

2023. július 18. pont azt adja, amire önbizalom és bátorság szempontjából szükséged van. Bár a bátorság sosem hiányzik igazán, a tapintat és a stílus az, amiben mindenképpen elkelne néhány tanács, és az Oroszlánban járó Hold alatt úgy találod majd, hogy a szavaid nagyon gördülékenyen áramlanak.

Ha tehát van valami a fejedben, és szeretnéd elmondani a szerelmednek, mi jár a fejedben, akkor ez egy remek nap lenne arra, hogy mindent kiadj magadból, kedves Kos. Bár általában véve nagyon bájos ember vagy, van valami az Oroszlánban járó Holdban, ami igazán feldobja az előadásodat, és ha a szerelmet mutatod be, akkor tekintsd azt fergeteges sikernek. A mai nap megadja neked azt a plusz erőt, hogy tartós szerelmi helyzeteket teremts. Egyszerre vagy lenyűgöző és karizmatikus ezen a napon, július 18-án.

Oroszlán

Bár a mai nap ígéretesnek tűnik, az egész Rák-Oroszlán mivoltod jó érzéssel tölt el téged, és az Oroszlánban járó Hold alatt úgy érzed majd, hogy sok minden vár rád. Amit a mai nap hoz neked, az a „minden jó dolgok” víziója. Még ha ez kissé tágan és pollyanna-szerűen hangzik is, a „minden” iránti pozitív érzés gondolata nagyon jól esik neked, kedves Oroszlán. Te az a fajta ember vagy, akinek szüksége van arra, hogy tudja, a dolgok jól fognak alakulni, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy nem fognak.

Te az intuíció és az optimizmus teremtménye vagy, és 2023. július 18-án nagyon könnyen félresöpörsz mindent, ami csak kicsit is hasonlít a negativitásra. Ha egyszer ilyen lendületbe kerülsz, megállíthatatlan vagy, és észreveheted, hogy a jó hangulatod úgy tűnik, mindenkire hatással van a környezetedben, és a párodat is remek hangulatba hozza.

Vízöntő

Ami ma nagyon érezhető lesz számodra, kedves Vízöntő, az az, hogy végre úgy érzed, hogy a „másik oldalon” vagy valamiben, ami túl sokáig nyomasztott téged. Akár az egészségeddel kapcsolatos, akár a költözéssel és a helyváltoztatással van összefüggésben, a szokásosnál szabadabbnak és magabiztosabbnak fogod érezni magad. Ez a hozzáállás karizmává alakul, és ha történetesen érdeklődsz valaki iránt, például egy szerelmi partner iránt, akkor a mai nap, 2023. július 18. jó nap lenne arra, hogy felkeresd az illetőt.

Az Oroszlánban járó Hold idején észreveszed, hogy a dolgok már nem zavarnak, vagy inkább az, ami eddig húzott, már nem fontos. Mintha a Hold az Oroszlánban egy problémás időszak végét jelezné az életedben, és most már sokkal inkább képes vagy beengedni a szeretetet. Jó neked!

X