Kos

A Hold és a Merkúr együttállása miatt ma úgy érzed, kedves Kos, hogy „oda akarsz menni” a gondolataiddal és az érzéseiddel. Elég magabiztosnak érzed magad ahhoz, hogy a romantikus partneredhez fordulj egy kis ötlettel, amit már régóta fontolgatsz, és amihez szeretnéd, ha ő is hozzászólna. Pontosan így működik a Hold és a Merkúr együttállása. Segít abban, hogy elővegyük az ötleteinket, szégyentelenül beszéljünk róluk, és bevonjuk mások véleményét is.

Ez egy olyan nap, amikor osztozunk, és amit ma mondasz, az arra inspirálja majd a partneredet, hogy a saját bolondos ötleteit is terjessze az asztalra. Ez a nap mindkettőtöknek nagyszerű, mert inspiráljátok egymást. Szereted meghallgatni, amit ő mond, és fordítva. Ezért vagytok ti olyan pár, amilyenek vagytok. Jól tudtok együtt dolgozni; 2023. július 19-én ezt pazarul megtapasztalhatjátok.

Ikrek

Mindig is úgy gondoltad, hogy a lényegre törés a legjobb módja annak, hogy átvigyük a lényeget. Miért is kellene kerülgetni a bokrokat, ha kommunikációról van szó, nem igaz? 2023. július 19-én különösen inspirálóan hat rád a Merkúrral együtt járó Hold, mert észreveszed, hogy bármilyen félelmed is volt a múltban, most hirtelen lényegtelennek tűnik.

Ez azt is jelentheti, hogy te és a kedvesed átléptetek egy új határt, és a félelemnek nincs helye a partneri életetekben. Mindez működik és növekszik, ahogyan ti ketten rájöttök, hogy nem kell félnetek a szavak erejétől a Hold és a Merkúr együttállása alatt. Ma megtaláljátok a végső szabadságot, ami előmozdítja a kapcsolatotokat, miközben együtt sétáltok a jövőbe.

Mérleg

A kommunikáció mindig is kulcsfontosságú volt számodra, kedves Mérleg, és ezen a napon, 2023. július 19-én, a Hold és a Merkúr együttállása idején úgy érzed, hogy nincs szükséged semmire, ami elnyomja ezt az érzést. Mind te, mind a párod kialakítottatok egyfajta kapcsolatot, és észre fogod venni, hogy ennek köszönhetően ma mennyire közel kerültetek egymáshoz.

Ha van valami a fejedben – vagy az övében -, az ma napvilágra kerül, és mind üdvözölve, mind elfogadva lesz. Szerencsés nap ez a szerelmi életed számára, mert olyan módon érzed magad szabadnak, ahogyan mások nem. Nem az összehasonlítás hoz neked szerencseérzetet, hanem a tudat, hogy ezt te tetted, kedves Mérleg. Te teremtetted meg ezt az életedben. Egyetlen életet kell élned … és azt a magad módján teszed. Megszabadultál a bezárkózó kommunikáció béklyóitól.

X