Ők a legszerencsésebbek a szerelemben Július 21-én

Három csillagjegy, akiknek a szerelmi horoszkópja a legszerencsésebb ezen a napon, 2023. július 21-én, mert megkapják azt a második esélyt, amire már régóta vágytak. A mai tranzitban, a Hold-Jupiterben az a jó, hogy nem ritka, ami azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor eljön, lehetőségünk van megragadni az energiáját, és a magunkévá tenni.

Pénteken azonban ezt a nagy, merész, expanzív energiát a szerelmi életünkbe tudjuk irányítani, és sokunknak pont ott van rá a legnagyobb szüksége. Így a Hold-Jupiter tiszteletére sokan közülünk ma nem csak a legjobbat fogjuk kihozni magunkból … hanem a legjobbat akarjuk majd kihozni magunkból. Romantikus partnereink örülhetnek, különösen, ha a mai három leginkább befolyásolt csillagjegy egyike vagyunk.

A Hold-Jupiter trinus lehetővé teszi számunkra, hogy a másik oldalt is meglássuk, ami azt jelenti, hogy ha eddig hezitáltunk, hogy elfogadjuk-e a szerelmünk véleményét, vagy, hogy elleneztünk valamit, amiben ő hisz, akkor 2023. július 21-én úgy dönthetünk, hogy nagyobb emberek leszünk, és meghallgatjuk őt. Pénteken kevésbé vagyunk hajlamosak ítélkezni felettük, és az az érdekes, hogy amikor a párunk nem érzi úgy, hogy védekeznie kell az ítéletünkkel szemben, megnyílik felénk. Más szóval, amikor teret adunk neki arra, hogy csak „legyen”, megengedi magának, hogy ellazuljon. Ez nagyszerű a kapcsolatnak, és nem csak ez, amikor ők ellazulnak, mi magunk is ellazulunk.

Ezt már olvastad?
Őszi napéjegyenlőség Szeptemberben: Maradjatok nyugodtak

A Hold-Jupiter trinusban az a vicces, hogy ma meglephetjük magunkat a zseniális természetünkkel. Ennyire nyitottak és barátságosak vagyunk? Nos, úgy tűnik, hogy igen. Ez a tranzit ugyanúgy elősegíti a barátságokat és a közösséget, mint ahogy a párokat is közelebb hozza egymáshoz. Tudjuk, hogy a mai szerelmi horoszkópok szerint sokunknak szép és szeretetteljes napja lesz, különösen ennek a három csillagjegynek.

Lássuk, kik ők:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X