Ikrek

Mindig is tudtál bánni a szavakkal. Néha rosszul fogalmazol, de amikor jól fogalmazol, az Oscar-díjas. Pontosan tudod, mit kell mondanod annak, akit ma szeretsz, és ezt azért tudod, mert a tapasztalat megmutatta neked, hogyan kell helyesen eljárni egy szerelmi kapcsolatban. Ezen a napon, 2023. július 24-én, amikor a Nap az Oroszlánban jár, nem érdekel, hogy igazad legyen, vagy hogy megmutasd valakinek, hogyan kell valamit csinálni … és ez sokat mond neked.

Ami nagyszerű, hogy amikor kilépsz az ítélkező „biztonsági zónádból”, hajlamos vagy egészen elképesztően bánni a szavakkal, és ezek a szavak ma egészen új dimenzióba repítenek téged és a romantikus partneredet. A partnered nem gondolta volna, hogy benned van ez a fajta kedvesség, ami elragadja és izgalomba hozza őt. Most már csak annyit kell tenned, hogy így folytatod, kedves Ikrek. Minden díjat megnyersz, ha kedves és szeretetteljes tudsz maradni.

Oroszlán

Az Oroszlán-szezon második napja tudatja, hogy ez egy nagyszerű időszak lesz. Már most annyi minden a helyére kerül, és a mai Mérleg Hold segítségével olyasmi történik, amire nem is számítottál: a romantikus partnered támogatása. Nem arról van szó, hogy nem támogatnak, de egy ideje már táncoltál egy bizonyos kérdés körül, és nem érezted, hogy a te oldaladon áll.

Talán ez az a nap, amikor meglátják az álláspontodat, de tudd: az érdeklődésük őszinte… tényleg azt akarják, hogy sikerüljön, és hogy a te módszereddel csináld. Nem fognak akadályozni a döntésedben, és meg fogod tapasztalni, hogy a feltétel nélküli szeretetük nemcsak valódi, hanem pontosan az, amire szükséged volt tőlük. A mai nap egyszerűen … szerencsésnek tűnik.

Halak

Szükséged van arra a kis plusz szerelmi energiára, és úgy tűnik, 2023. július 24-én megkapod mindazt, amire szükséged van. Az Oroszlán Nap idején azt fogod tapasztalni, hogy nem igazán találsz semmi rosszat … semmiben, és ez sokat mond, kedves Halak.

Te és partnered olyan közös vonásokat is találtok majd, amelyekről nem is tudtátok, hogy léteznek, mert ez a nap képes áttörni a mindennapi törmeléket, hogy feltárja a bennük rejlő drágaköveket, ami azt jelenti, hogy te és a partnered ma felfedeztek egymásban valamit, ami értékes és ritka lesz.

Nem csak ez, hanem a magasztos állapot egyedülállóan a tiétek lesz, valami, amit még napokig megőrizhettek. Amikor már azt hitted, hogy nincs hová fejlődnie ennek a kapcsolatnak, a mai nap felfrissült kilátásokat hoz nektek, és ezt mindketten nagyon őszintén érzitek.

X