Bika

Ha ma nem szabadulsz meg valamitől, akkor soha nem is fogsz, ezért ragadd meg a napot, pontosabban a tranzitot, ami a Hold-Merkúr fényszög, és ez végig neked dolgozik. Van valami, amit el kell mondanod a párodnak, és az az érzésed, hogy a mai napon, 2023. július 25-én talán éppen fogékony hangulatban lesz – és igazad lesz. Néha egyszerűen elzárkózik tőled, és alapvetően erről szeretnél vele beszélni.

Szükséged van a kommunikációra, és ma van az a nap, amikor szó szerint közölheted ezt az igényedet a romantikus partnereddel. Ez valami olyasmi, amit elengedett, ellustult, és bár még mindig kedves ember és csodálatos partner, nem hagyhatod, hogy ez ennyire lecsússzon a bezárkózásba. Fel kell lépnie, neked pedig tudatni vele ezt. A Hold-Merkúr fényszög a te oldaladon áll ebben a kérdésben, kedves Bika. Légy bátor!

Ikrek

Időnként úgy érzed, jobb lenne, ha NEM fejeznéd ki, ami a szívedet nyomja, egyszerűen azért, hogy elkerülj mindenféle félreértést. Az irónia veled kapcsolatban az, hogy Ikrek jegyűként „elvileg” remekül tudod közölni a gondolataidat, de gyakran előfordul, hogy a végén a saját lábadat veszed a szádba.

Mégis, a Hold és a Merkúr fényszöge alatt arra inspirálódsz, hogy változtass ezen a mintán, és éppen azt tedd, amit szükségesnek tartasz. Valami fontos dolgot kell megbeszélned az élettársaddal, és ez nem várhat tovább. Egy olyan tranzit van az oldaladon, amely támogatja a bátorságot és a kommunikációt, úgyhogy hajrá, kedves Ikrek. Legyen a mai nap az a nap, amikor minden összejön neked. Nincs mitől félned, a partnered pedig szeret és tisztel téged. Élj a lehetőséggel, és beszélj!

Szűz

Lehet, hogy úgy tűnhetsz, mint egy házmester vagy valaki, aki szinte nevetségesen szigorú, de ez csak azért van, mert egy kicsit ideges vagy, hogy mit kell kimondanod a romantikus partnerednek. És ez biztosan nem egy ijesztő dolog, de azért kell hozzá bátorság, és ha ideges vagy, hajlamos vagy durvább lenni a kelleténél.

Mégis, olyan valakivel vagy együtt, aki teljesen nyitott rád, úgyhogy használd ki azt a jót, ami a Hold és a Merkúr fényszögével jár együtt, hiszen ez segít neked átadni az üzenetedet. Tényleg nem kell aggódnod emiatt, kedves Szűz. Minden jogod megvan ahhoz, hogy azt érezd, amit érzel, és lehet, hogy a kelleténél nagyobb ügyet csinálsz belőle. Használd ki a lehetőséget, és mondd ki a véleményed; a partnered ott van melletted.

X