Kos

A Hold-Szaturnusz trinus az, ami arra inspirál, hogy megtedd a következő lépést a kapcsolatodban. Bár semmi baj nincs vele így, ahogy van, mindig is úgy gondoltad, hogy a legjobb, ha az érzéseidet a legelején kimondod, és haladsz a tervel. Lehet, hogy ez nem hangzik romantikusan, de a te világodban sokkal romantikusabbnak érzed, ha tudod, hogy a partnered egy hullámhosszon van veled. Ez a dinamika lehetővé teszi, hogy a kapcsolat keretein belül szabadok lehessetek.

2023. július 26-án azt fogod tapasztalni, hogy a jelenlegi partnered valóban érdekelt abban, hogy őszintén nézzetek együtt a jövőbe – és úgy érzi, készen áll rá, hogy belevágjon. Ez rendkívül tetszik neked, mivel kielégíti a biztonság és a stabilitás iránti igényedet. A Hold-Szaturnusz trinus tranzitja alatt a partnereddel elég könnyen elkötelezitek magatokat egymás mellett hosszú távra, így te leszel a három legszerencsésebb csillagjegy egyike a szerelemben.

Oroszlán

Miközben szeretnéd, ha az egész világ azt hinné, hogy te vagy a legjobb szerető, te csak kuncogsz ezen a képen. Mert ez csak ennyi: egy kép. Miközben mosolyra fakaszt, valóságod egészen más, és ez a Hold-Szaturnusz trinus tranzitja során derül ki 2023. július 26-án. Nem azért vagy a pároddal, hogy játszadozz, ez számodra nem játék.

Miközben olyan ember vagy, aki teljes hűségre vágyik, olyan is, aki vonzza azokat, akik hűségesek szeretnének lenni, és pontosan ez lesz ma a jellemző rád. A partnered sem viccel. Nem bánja, hogy a „világ legjobb szeretője” imidzsed van, de nem akarja, hogy ezt a valóságban is megvalósítsd… hacsak nem vele, egyedül. És te boldogan eleget teszel ennek. Minden rendben van a boldog világodban 2023. július 26-án. A Hold-Szaturnusz trinus teszi ezt lehetővé.

Nyilas

Bár a csillagjegyed a szabadságszeretetéről ismert, ez nem feltétlenül keresztezi a szilárd szerelmi kapcsolat iránti vágyadat. Mindig is a monogámiában és a biztonságban hittél. Rosszul érzed magad, ha nem ismered a partnered szándékait. Ezen a napon, 2023. július 26-án meglátod, hogy ő ugyanolyan készséges, mint te, hogy belemerülj a húsba vágó beszélgetésbe, hogy megbeszéljétek, miről szól ez a kapcsolat, és a tartósság felé tart.

A Hold-Szaturnusz trinus alatt meglátod, hogy a partnered ugyanazt akarja, amit te; egy életre szóló partnerséget. Egyikőtök sem akar a jövő miatt aggódni, és legjobb tudásotok szerint mindketten most akarjátok elsimítani a részleteket, hogy pontot tehessetek a kérdés végére, és folytathassátok az életeteket … együtt. Ez egy jó nap számotokra, mert a biztonság iránti vágyatok jól fog teljesülni.

X