Ők a legszerencsésebbek a szerelemben július 27-én

Bika

Mivel olyan valaki vagy, akinek a csillagjegyét a Vénusz bolygó uralja, érzékeny vagy a tranzitokra ebben az időszakban, és gyakran optimista álláspontot képviselsz, amikor ez történik. Ma, 2023. július 27-én jól érzed magad, és mivel a Merkúr a Vénusz konjunkcióban áll veled, úgy érezheted, hogy ma mentes vagy az ítélkezés terhétől, vagyis nem ítélkezel keményen mások felett.

Ez felszabadít arra, hogy meglásd bennük a jót, ami jól jön, amikor egy randevún vagy, amikor először ismerkedsz valakivel. Jó, ha nem érzed magad fanyarnak és keserűnek; kinek van szüksége erre a nehézkedésre? Neked nem. Szereted, ha könnyednek, elérhetőnek és felfedezésre, kalandra késznek érzed magad. Szeretnél kockáztatni ezen a randin, és megnézni, mit tud nyújtani neked az új barátod. Ez lehet a szerelem, és nem akarsz semmi negatívumot hozzátenni.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Szűz

Valaki az életedben izgalomba hoz téged, és szereted azt a pezsgést, amit ez a barátság okoz neked. Ez a valaki sokkal több lehet számodra, mint egy barát, és 2023. július 27-én, a Merkúr és a Vénusz együttállása idején úgy döntesz, hogy elengeded magad, és csak meglátod, mi történik. Hosszú idő óta először nem próbálod meg felfeszíteni őket, hogy kiderítsd minden piszkos kis titkukat.

Nem is akarod tudni a piszkos kis titkaikat, hiszen annyira el vagy ragadtatva a kedves természetüktől, hogy nem utalnak semmire, különösen nem negatívra. Ez a tranzit segít meglátni a jót ebben a személyben, és ez elég nagy változás számodra, de ez a változás tetszik neked, és csütörtökön bele is vágsz.

Vízöntő

Nem az a típus vagy, aki az időt azzal vesztegeti, hogy hezitáljon, ha valakit meg kell ismerni. Ez nem azt jelenti, hogy szemtelen vagy pimasz vagy, de szeretsz a lényegre térni. A mai nap lehetővé teszi, hogy a lényegre térj, méghozzá óvatosan, kedvesen és valódi érdeklődéssel.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ha ma első vagy második randevúra mész, nagy szerencséd van, mivel a Merkúr a Vénusszal együttállva kedvez azoknak, akik újak a szerelemben – nem mintha te új lennél a szerelemben, hanem az adott személy potenciális szerelmében. A beszélgetések ma nagyon könnyen fognak folyni, és észre fogod venni, hogy nem vagy stresszes. Azt is észre fogod venni 2023. július 27-én, hogy a védekezésed leengedése azt eredményezi, hogy őszintébben és valóságosabban fogod elmondani, hogyan érzel mindezzel kapcsolatban. Ez az érzés tiszta pozitivitás, és a nap előrehaladtával egyre inkább bízni fogsz benne.

X